Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 18:18

Πέντε στη Στενή η Α.Ε….

Στο γήπεδο της Α.Ε Στενής πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του Α.Ο Υδρούσας.

Η Στενή προερχόμενη από την ισοπαλία με την Άνω Μερά στη Μύκονο, ήθελε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις μπροστά και στο κοινό της.

steni-ydrousa-13-10-2013-1

Το παιχνίδι από την αρχή ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων με πίεση στο μισό γήπεδο. Έτσι το σκορ δεν άργησε να ανοίξει, όταν ο Ζαλώνης Γιώργος με ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-0 στο 10ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι με πολλά προβλήματα στην άμυνα, δεχόταν κατά κύματα επιθέσεις και ήταν θέμα χρόνου να πετύχει κι άλλα τέρματα η Α.Ε Στενής.

Πραγματικά στο 35ο λεπτό μετά από ένα ακόμη λάθος στην άμυνα του Α.Ο Υδρούσας, ο Ζαλώνης Γιωργος κάνει παράλληλη μπαλιά στο Νάζο Σταμάτη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

steni-ydrousa-13-10-2013-2

Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια εικόνα με το πρώτο. Συνεχής πίεση από την Στενή. Στο 51ο λεπτό ο Φώσκολος Γιάννης ελίχθηκε όμορφα, πέρασε τον τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το 3-0.

Οι ευκαιρίες διαδεχόταν η μία την άλλη για την Στενή και τελικά στο 69ο λεπτό ο Ζαλώνης Γιάννης επωφελήθηκε από την ασυνεννοησία των αμυντικών της Υδρούσας και διαμόρφωσε το 4-0.

Η Υδρούσα απείλησε μόνο στο 75ο λεπτό σε τετ α τετ το οποίο αποσόβησε ο τερματοφύλακας της Στενής Νίκος Φώσκολο.

Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Φώσκολος Σταμάτης, ο οποίος με απ'ευθείας εκτέλεση κόρνερ, και με τη βοήθεια του αέρα, διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Η Υδρούσα τελείωσε τον αγώνα με 10 παίχτες, λόγω αποβολής του Γλυνού με δύο κίτρινες.

Καλή η διαιτησία των Σουλτάνη, Βαρδακαστάνη, Νομικού με πολλές υποδείξεις καρτών.

Α.Ε Στενής : Φώσκολος Ν, Φώσκολος Γ, Ζαλώνης Ν, Ζαλώνης Μ, Ζαλώνης Μ, Νάζος Σ, Φώσκολος Ι, Φώσκολος Σ, Αρμακόλλας Ε, Ζαλώνης Ι, Ζαλώνης Γ, Λειβαδάρης Ι, Τζες Γ, Μυκονιάτης Α, Σουράνης Κ, Δελλατόλας Μ, Δαρμής Ν, Παλαμάρης Μ

Α.Ο Υδρούσας: Καρέλης Σ, Βόλικας Π, Γονίμ Σ, Τσαγκαλίδης Γ, Βελούδος Θ, Βιδάλης Γ, Γλυνός Α, Μάναλης Ν, Μουτσάι Τ, Aliraj S, Θωμάς Σ, Μανδραρακάς Α, Βλάμης Α, Μαντζώρος Γ, Πετρίσης Σ, Κωνσταντής Ε, Μπάμπης Β.

steni-ydrousa-13-10-2013-0

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καρτεράδος - Λάβα [video] Το πάγωσε στο 93΄ ο Κωλέτσης »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares