Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 14:57

Η ΠΕΦΟ Σίφνου, πρωτοπόρος και πάλι…

Για ακόμη μια φορά η ΠΕΦΟ Σίφνου, δίδαξε ήθος με τη δράση της, αφού τίμησε τους βετεράνους ποδοσφαιριστές Κώστα Νεστορίδη, Μίμη Παπαϊωάννου, Στέλιο Σεραφείδη, αλλά και τον Σύνδεσμο παλαιμάχων ασων της ΑΕΚ, με την ευκαιρία της καθόδου τους στο νησί για τον αγώνα με τον Πανσιφναϊκό.

SIFNOS-XORHGOI-AGONONΜε την δράση της η ΠΕΦΟ Σίφνου, αποδεικνύει ότι είναι από τους πιο δραστήριους και υγιείς Συνδέσμους Φιλάθλων του Ολυμπιακού. Ότι με όσα κάνουν οι άνθρωποι , που την διοικούν, προάγουν το ήθος το «ευ αγωνίζεσθαι» και διαιωνίζουν την ιδέα του Ολυμπιακού, στο νησί και όχι μόνο. Γιατί ήταν μια εκδήλωση επίδειξης του ήθους που εκπέμπει η ιστορία και τα ιδεώδη του Ολυμπιακού, αυτή που διοργάνωσαν το περασμένο Σάββατο, ο πρόεδρος της ΠΕΦΟ Σίφνου Γιάννης Καλογήρου και οι συνεργάτες του στη διοίκηση. Η ΠΕΦΟ Σίφνου, πρωτοπόρα για ακόμη μια φορά τίμησε τους βετεράνους ποδοσφαιριστές Κώστα Νεστορίδη, Μίμη Παπαϊωάννου και Στέλιο Σεραφείδη, αλλά και τον Σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών ΑΕΚ, με την ευκαιρία της καθόδου τους στο νησί για τον αγώνα με τον Πανσιφναικο
Ο κ. Καλογήρου καλωσόρισε τους βετεράνους της ΑΕΚ, στο εστιατόριο του «Ωραία Σίφνος» που διατηρεί και έδωσε ανθοδέσμες στους Παπαϊωάννου και Σεραφείδη και πλακέτα της ΠΕΦΟ Σίφνου στον Σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Και μεταξύ άλλων, τόνισε: «Ως πρόεδρος της ΠΕΦΟ Σίφνου και μέλος στη διοίκηση του Πανσιφναϊκού, σας καλωσορίζω στο όμορφο νησί μας. Και σας ευχαριστώ που αποδεχτήκατε την πρόσκληση και μας τιμάτε με την παρουσία και τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με την ομάδα μας. Η ΠΕΦΟ Σίφνου, αποφάσισε να σας τιμήσει, γιατί είσαστε σύμβολα μιας άλλης εποχής, για το ποδόσφαιρό μας. Ποδοσφαιριστές όπως οι Ρωσίδης, Στεφανάκος, Κρητικόπουλος, Σιδέρης, Κριμιτζας, Τσώχος, Κελεσίδης, Τριαντάφυλλος και άπειρα άλλα ονόματα, είμαι σίγουρος καθώς τα αναφέρω, ότι σας θυμίζουν πρώτα και πάνω απ’ όλα φίλους σας ποδοσφαιριστές.
Ότι σας γυρίζουν σε ένδοξες και αγνές εποχές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γιατί στις εποχές που αγωνιζόσασταν οι περισσότεροι, ο κόσμος που πήγαινε γήπεδο, ήταν φίλαθλοι. Δεν ήταν οπαδοί. Ανεξάρτητα με τη συλλογική τους τοποθέτηση, αντίπαλοι ήταν μόνο στο γήπεδο για 90λεπτά. Πηγαίνανε μαζί στο γήπεδο, φεύγανε μαζί αγαπημένοι και μονιασμένοι. Και αυτό πρέπει να γίνει παράδειγμα και στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Και εσείς πρέπει να εξελιχθείτε σε φωτεινό φάρο, που μπορεί να οδηγήσει στην αναγέννηση του φίλαθλου κινήματος στην χώρα μας. Αξίζετε λοιπόν την τιμή, τον θαυμασμό και την αγάπη μας.
Και αποφασίσαμε να σας τιμήσουμε, γιατί το ποδοσφαιρικό σας μέγεθος και το ήθος σας, ανέβασαν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και μέσα από τον σύλλογό σας και μέσα από τη συμμετοχή σας στην Εθνική ομάδα. Και ποδοσφαιριστές όπως οι Παπαϊωάννου, Σεραφείδης, Καραφέσκος, Νεστορίδης, είναι ποδοσφαιρικά ινδάλματα για όλους τους Έλληνες και ξεφεύγοντας από τα στενά συλλογικά σύνορα. Ανήκουν σε όλη την Ελλάδα, όπως και τα άλλα ονόματα της ιστορίας του Ολυμπιακού που ανέφερα.
Και χαιρόμαστε που σήμερα είστε στο νησί μας. Να είστε καλά εσείς και οι οικογένειές σας» Και συγκινημένος μετά τα όσα είπε, έδωσε ως αναμνηστικά κεραμικές επιγραφές στους βετεράνους της ΑΕΚ για να κοσμούν τα Γραφεία του Συνδέσμου τους. Στην εκδήλωση, παρόν και ο Γιάννης Λεμονής, αντιπρόεδρος της ΠΕΦΟ Σίφνου και έφορος του Πανσιφναικού. Ο κ. Λεμονής μάλιστα, ήταν αυτός που «έριξε την αυλαία» στη εκδήλωση, αφού «έγραψε» τον επίλογο φέροντας μια τούρτα, με τον «δικέφαλο αετό» της ΑΕΚ ως ζωγραφιά στο επάνω μέρος και στα χρώματα της ΑΕΚ..
Η ΠΕΦΟ Σίφνου, καλωσορίζει στη Σίφνο τους αετούς της Ένωσης και τους ευχαριστεί για το ήθος και το «ευ αγωνίζεσθαι» που μας δίδαξαν» έγραφε η τούρτα. Μάλιστα είχε επάνω της 89 κεράκια. Όσα δηλαδή και τα χρόνια της ΑΕΚ. Και τα κεριά, τα έσβησαν όλα μαζί οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ με πρωτοστάτες τους Σεραφείδη-Παπαϊωάννου και Τόσκα. Ο Στέλιος Σεραφείδης, ως πρόεδρος των βετεράνων της ΑΕΚ, δεν έκρυψε τη χαρά του για την εκδήλωση: «Μπορεί να έχουμε τιμηθεί από πολλούς μέχρι τώρα, όμως αυτή η εκδήλωση από την ΠΕΦΟ Σίφνου, και η τιμή που μας γίνεται είναι ιδιαίτερη. Είναι μεγάλη υπόθεση να σε τιμούν φίλαθλοι αντιπάλου ομάδας, αναγνωρίζοντας πρώτα και πάνω απ΄ όλα την όποια προσφορά έχεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με την ενέργειάς σας, παράγεται ήθος και προάγεται τον ευγενή συναγωνισμό. Αυτή την εκδήλωση θα την θυμόμαστε πάντα.

Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας» τόνισε ο κ. Σεραφείδης….

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares