Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011 10:50

Υπάρχουν άνθρωποι!!!

STEGH_anilikon_siros

Ο Σύνδεσμος Φίλων Παναθηναϊκού Σύρου πριν από λίγες ημέρες προχώρησε σε μια κίνηση σπάνιας ανθρωπιάς, κάνοντας όσους ήταν κοντά να πιστέψουν ότι στις δύσκολες μέρες που ζούμε, υπάρχουν άνθρωποι που είναι κοντά στον διπλανό τους.

Οι «πράσινοι» φίλαθλοι βρέθηκαν στην Στέγη Ανηλίκων Κυκλάδων όπου έδωσαν ρούχα, τρόφιμα και νερό, ό,τι δηλαδή είχαν ανάγκη αυτά τα παιδιά. Το Δ.Σ. του «πράσινου» συνδέσμου φρόντισαν να μαζέψουν όλα τα προαναφερθέντα από διάφορες χορηγίες μαγαζιών και ιδιωτών.

Αυτή η κίνηση εκτός του ότι αποτελεί από μόνη της ένα παράδειγμα προς μίμηση, δείχνει επίσης πως ένας από τους σκοπούς της ύπαρξης τέτοιων συνδέσμων πρέπει να είναι για αντίστοιχους σκοπούς. Ένας από τους υπευθύνους του Συνδέσμου, ο Γιάννης Ζαρμπώνης, που βρέθηκε την ημέρα που παραδόθηκαν τα πράγματα στη Στέγη μίλησε με της εθελόντριες και τους υποσχέθηκε πως αυτή είναι μόνο η αρχή.

Τόνισε ακόμη πως θα υπάρξουν κι άλλες ανάλογες κινήσεις και ρώτησε τις εθελόντριες ποιες είναι οι ανάγκες των παιδιών που θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να τις ικανοποιήσουν. Από την πλευρά τους, τόσο τα παιδιά, όσο και άνθρωποι που αφιλοκερδώς προσφέρουν στη Στέγη, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για όλα αυτά που τους προσφέρθηκαν.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Κοινή Γνώμη της Σύρου

STEGH_1

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares