Παρασκευή, 05 Μαΐου 2017 02:24

Αυτό είναι το γήπεδο που ΟΛΟΙ θέλουν να παίξουν! [pics & vid]

Καμπ Νόου, Σαντιάγο Μπερναμπέου, Γουέμπλεϊ. Η ποδοσφαιρική Ευρώπη και όχι μόνο έχει... γεμίσει από γήπεδα "διαμάντια". Υπάρχει όμως ένα εκεί έξω, που "βάζει κάτω" όλες τις έδρες του πλανήτη.

Τα γήπεδα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του ποδοσφαιρικού κόσμου. Πέρα από το αυτονόητο, ότι εκεί εξελίσσεται το άθλημα, πολλά από αυτά έχουν φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο που αποτελούν και ατραξιόν της χώρας που βρίσκονται.

Ποιος θα πάει στην Αγγλία και δε θα επιθυμήσει να δει το Γουέμπλεϊ, ή την στην Ισπανία να μη δει το Καμπ Νόου. Να πάει στη Βραζιλία και να μην περάσει έστω έξω από το Μαρακανά;

Στις χώρες που ένα γήπεδο αποτελεί... ατραξιόν, πρέπει να προστεθεί και η Νορβηγία. Συγκεκριμένα το Χένινγκσβερ Stadium. Δεν έχει καθόλου θέσεις, και βρίσκεται στο απομονωμένο νησί του Χένινγκσβερ, σε μία τοποθεσία που... κόβει την ανάσα!

hdqZmUN.jpg

Από τη μία πλευρά υπάρχει η θάλασσα, από την άλλη η θέα των βουνών, το μικρό αυτό γήπεδο χρησιμοποιείται για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

pitch2.jpg

Ενδιαφέρον στοιχείο; Το χωριό στο οποίο βρίσκεται και το εν λόγω στάδιο μετρά πληθυσμό μόλις 500 κατοίκων. Οπότε αν αποφασίσετε να πάτε εκεί δε θα έχετε κάποιο πρόβλημα να το επισκεφτείτε και να παίξετε ποδόσφαιρο με την πιο όμορφη θέα.

Πηγή: Contra.gr

Κατηγορία ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares