Θοδωρής Νταλαγιώργος

Θοδωρής Νταλαγιώργος

Την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου μία αγωνιστική πριν αυτή ολοκληρωθεί θα προσπαθήσουν να «κλειδώσουν» οι Ballerz B.C. Οι πρωτοπόροι της φετινής «Dappos Basketball League» με νίκη απέναντι στην Ελπίδα στο παιχνίδι της 17ης Αγωνιστικής θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρωτιά, η οποία θα τους οδηγήσει να αντιμετωπίσουν – κατά πάσα πιθανότητα – τους νεοφώτιστους 98ers στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα εύσημα στους παίκτες του έδωσε ο προπονητής της Θύελλας Καμαρίου, Νίκος Τσάμογλου μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Αίαντα Σύρου.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο παιχνίδι με τον Αίαντα Σύρου δήλωσε στο sportcyclades ο Γενικός Αρχηγός της Θύελλας Καμαρίου, Κώστας Ρούσσος ή Νταντής, όπως τον γνωρίζουν όλες οι Κυκλάδες.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Οι Bombayers είναι οι μεγάλοι νικητές του «Dappos Basketball League»! Το συγκρότημα του Ρένου Λάλου επικράτησε με 69-68 στην παράταση της Α.Ε. Σαντορίνης και σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή για πρώτη φορά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του νησιού που διοργανώνει ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σε συνεργασία με την Α.Ε Σαντορίνης και τελεί υπό την αιγίδα της Ε.Σ.Κ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Α.Ε Σαντορίνης και οι Bombayers είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή του «Dappos Basketball League»!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 10:09

Μια ανάσα από τα play off οι Tomato cRockets!

Μεγάλη νίκη που τους φέρνει μια ανάσα από τα πλέι οφ πέτυχαν οι Tomato cRockets, αφού επιβλήθηκαν των Ballerz B.C. Santorini με 72-55 στο πλαίσιο της εμβόλιμης 18ης αγωνιστικής του «Dappos Basketball League».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Το ντέρμπι κορυφής μεταξύ των Bombayers και της Α.Ε. Σαντορίνης, καθώς και το παιχνίδι…δίχως αύριο όσον αφορά στην είσοδο στα πλέι οφ μεταξύ των Ka Min Soon και των Tomato cRockets ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του «Dappos Basketball League».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με τη νίκη της Α.Ε. Σαντορίνης 66-38 επί της Aston Titlon, η οποία τη φέρνει στην κορυφή του «Dappos Basketball League» άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη που τους φέρνει κοντά στην κατάληψη μίας εκ των πρώτων τεσσάρων θέσεων της κανονικής διάρκειας πέτυχαν οι Pollo Nuggets.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το κλειστό γυμναστήριο το ΔΑΠΠΟΣ την αναμέτρηση του πρωταθλήματος Dappos Basketball League μεταξύ των ομάδων Πήγασος - Ballerz B.C. Santorini.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35