Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 14:32

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό στο «ντέρμπι αιωνίων» στο ΟΑΚΑ

Με τον καλύτερο τρόπο θα κλείσει το 2022 για τους λάτρεις της Euroleague, αφού θα έχουν ματσάρα. Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (21:00, Novasports Prime) στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι αιωνίων, σε μια μάχη που υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις.

Οι πράσινοι είναι στην 13η θέση με ρεκόρ 6-9, ενώ οι Πειραιώτες βρίσκονται στην έκτη θέση με 9 νίκες και 6 ήττες. O Nτέγιαν Ράντονιτς ξεκαθάρισε πως πως η συμμετοχή του Νέιτ Γουόλτερς στο ντέρμπι θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Από την πλευρά τους οι ερυθρόλευκοι θα έχουν μια πολύ σημαντική απουσία, αφού απίθανη είναι η συμμετοχή του ηγέτη τους, Σάσα Βεζένκοβ στο ντέρμπι.

Ο Ράντονιτς είπε πριν το ματς πως «όλα τα παιχνίδια της Euroleague είναι σημαντικά, αλλά πάντα ένας αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερος. Aπό την πλευρά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως «ο Παναθηναϊκός έχει κάνει sold out εδώ και μέρες, περιμένει το ματς πως και πως.

Ο Άλεκ Πίτερς ανέφερε πως «η ενέργεια θα είναι στο… κόκκινο για το ντέρμπι», ενώ ξεχώρισε τον Ντουέιν Μπείκον. Ο Ντέρικ Γουίλιαμς ξεκαθάρισε πως «το ντέρμπι έρχεται την κατάλληλη στιγμή και θα δώσει πνοή στη σεζόν».

O Oλυμπιακός έχει την κορυφαία επίθεση της Euroleague με 86.4 πόντους, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 11η θέση με 79.5. Πρώτος είναι ο Ολυμπιακός και στις ασίστ με 22.5 ανά ματς, ενώ 12ος με 15.6 είναι ο Παναθηναϊκός. Οι Πειραιώτες κάνουν παραπάνω λάθη όπως βλέπετε και στο παρακάτω γράφημα. Τέλος οι… πράσινοι σουτάρουν με 36.6% τρίποντα, ενώ από την άλλη η ομάδα του Μπαρτζώκα βρίσκεται στο 38.2%.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares