Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 21:18

Euroleague: Η Αναντολού Εφές «συνέτριψε» τον Παναθηναϊκό στην Τουρκία

Ο Παναθηναϊκός υπέστη βαριά ήττα στην Κωνσταντινούπολη με 88-69 από την Αναντολού Εφές, χάνοντας έτσι για 3η σερί αγωνιστική στη Euroleague.

Η… υπέρβαση δεν ήρθε ούτε τώρα για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και στην έδρα της Αναντολού Εφές και είδε το ρεκόρ του στη Euroleague να πέφτει στο 6-9, μία εβδομάδα πριν από το κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Απ’ την άλλη, η back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης είχε… εύκολη δουλειά στο ματς για την 15η αγωνιστική, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο σερί ήττες και «πατώντας» με ρεκόρ 8-7 στην οκτάδα.

Κορυφαίοι των νικητών οι Γουίλ Κλάιμπερν (23π., 10ρ.) και Βασίλε Μίτσιτς (19π., 8ασ.), ενώ από τον Παναθηναϊκό το δίδυμο Ντέρικ Γουίλιαμς (13π.) και Ντουέιν Μπέικον (20π.) δεν ήταν αρκετό για την υπέρβαση.

Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν με τις γνωστές απουσίες (Αρτούρας Γκουντάιτις, Λευτέρη Μποχωρίδη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη), ενώ στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ο Μάριους Γκριγκόνις έμεινε στο παρκέ για 9 λεπτά με απολογισμό 9 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος.

Με 14/30 τρίποντα και ελέγχοντας ριμπάουντ και δημιουργία, η Αναντολού δεν αγχώθηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό των 10 λαθών και των 8/22 τριποντων, που μετά από ένα κάκιστο επιθετικά πρώτο ημίχρονο, απόρροια της τουρκικής πίεσης στην άμυνα, ανέβασε στροφές στην επανάληψη, αλλά ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος του.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares