Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 22:26

Euroleague: Ο Ολυμπιακός «συνέτριψε» τη Φενερμπαχτσέ και πλησίασε στην κορυφή

Λίγες ημέρες μετά από το επικό ξέσπασμα και τα τρία ρεκόρ συλλόγου απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια, ο Ολυμπιακός χάρισε ακόμα ένα ρεσιτάλ στον κόσμο του και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ασυναγώνιστος στο πρώτο μέρος, κυνικός στην τρίτη περίοδο όταν η Φενέρμπαχτσε έκανε την προσπάθειά της, διέλυσε τους Τούρκους με 94-67 για την 13η αγωνιστική της EuroLeague και τους πλησίασε στο μέσο της τρίτης διαβολοβδομάδας της σεζόν παίρνοντας και μία σπουδαία διαφορά που ίσως χρειαστεί.

Στο 9-4 ανέβηκαν οι Πειραιώτες (5-2 εντός και 4-2 εκτός έδρας), που θα ταξιδέψουν στη Λιόν για να αντιμετωπίσουν το βράδυ της Πέμπτης (15/12) τη Βιλερμπάν σε ακόμα μία μεγάλη μάχη με φόντο την τετράδα.

Ο Σάσα Βεζένκοβ έκανε MVP εμφάνιση, στο δρόμο για το βραβείο της κανονικής περιόδου, ο Λαρεντζάκης κι ο Φαλ ακολούθησαν στο σκοράρισμα, όσοι κι αν πάτησαν παρκέ ήταν θετικοί, με απόλυτο μπάσκετ στο πρώτο μέρος και με συντήρηση/διαχείριση στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Στο 10-3 έπεσε η Φενέρμπαχτσε (5-1 εντός και 5-2 εκτός έδρας), με τον Δημήτρη Ιτούδη να μη βρίσκει τρόπους για να καλύψει τις απουσίες των Σκότι Γουίλμπεκιν, Τζόναθαν Μότλι, Ντάισον Πιέρ.

Ο Κάρσεν Έντουαρντς σκόραρε, αλλά δεν ήταν θετικός, ο Μάρκο Γκούντουριτς πάλεψε όσο μπορούσε, ο Νικ Καλάθης και συνολικά η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα προσπαθήσουν να ξεχάσουν το συντομότερο δυνατό αυτή τη βραδιά, αυτή την εμφάνιση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares