Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 19:56

Νέα «βόμβα» στο Μουντιάλ: Το Μαρόκο απέκλεισε την Ισπανία στα πέναλτι – Πήρε ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά

Το Μαρόκο έκανε την έκπληξη κόντρα στην Ισπανία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022, επικρατώντας στα πέναλτι (3-0) με την κανονική διάρκεια και την παράταση να ολοκληρώνονται χωρίς σκορ (0-0).

Οι Αφρικανοί θα μάθουν τον αντίπαλό τους για τους οκτώ απόψε το βράδυ, καθώς θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Πορτογαλία – Ελβετία.

Ο Γιασίν Μπόνο ήταν ο απόλυτος ήρωας του Μαρόκου, αφού με δύο επεμβάσεις στη διαδικασία των πέναλτι υπέγραψε τη νίκη με 3-0 και την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022 απέναντι στην Ισπανία.

Ο Πάμπλο Σαράμπια που μπήκε αλλαγή στο 119′ για τα πέναλτι έστειλε την μπάλα δοκάρι (είχε δοκάρι και στην τελευταία φάση της παράτασης) και στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπιασε τις προσπάθειες των Κάρλος Σολέρ και Σέρχιο Μπουσκέτς.

Το Μαρόκο προκρίθηκε δίκαια απέναντι σε μία κακή Ισπανία χωρίς εμπνεύσεις (αλλά αέναο passing game) και τώρα περιμένει το νικητή του βραδινού αγώνα μεταξύ Πορτογαλίας και Ελβετίας για να μάθει αντίπαλο στα προημιτελικά του Σαββάτου (17:00).

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares