Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 20:31

Μιχάλης Πολυτάρχου: «Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στο νησί μου, στη Νάξο»

Την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στην γενέτειρά του, τη Νάξο εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Μιχάλης Πολυτάρχου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αθηναϊκό σάιτ “basketa.gr”, ο έμπειρος γκαρντ του Τρίτωνα, ο οποίος είναι στην 7η θέση της πρώτης 10άδας του πίνακα των top scorer της Elite League μετά και το πέρας της 5ης αγωνιστικής έχοντας πετύχει 91 πόντους με 18.2 πόντους και 5.4 ασίστ μέσο όρο, ενώ βρίσκεται στην 1η θέση της λίστας με εύστοχα τρίποντα, έχοντας πετύχει 18, μίλησε τόσο για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του και το αήττητο σερί της στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, καθώς και για το δέσιμο που έχει με την ΑΕΚ.

Με την φανέλα της Ένωσης, ο Πολυτάρχου κέρδισε την άνοδο από την Β’ εθνική στην Α2 τη σεζόν 2012-13 ενώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο οδήγησε την “βασίλισσα” στην Α1 κατηγορία, όπου και το καλοκαίρι του 2015 αποχώρησε για τα δυτικά προάστια και την ομάδα του Περιστερίου. Να σημειωθεί, πως κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ΑΕΚ ήταν αρχηγός της ομάδας.

polytarxou bassketa (2)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε το φετινό “βαρύ πυροβολικό” του Τρίτωνα:

Για το αήττητο σερί και το ξεκίνημα του Τρίτωνα:

«Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάει η ομάδα με νίκες στα πρώτα παιχνίδια, αλλά το 5-0 στο πρωτάθλημα της Α2 δεν λέει τίποτα! Είναι όλα τα παιχνίδια πολύ δύσκολα και κάθε Σάββατο πρέπει να παίζεις και να το αντιμετωπίζεις σαν τελικό».

Για τις έξι ανόδους από την Α2:

«Η αλήθεια είναι ότι στα 7 χρόνια που έχω παίξει Α2 έχω 6 ανόδους! Η κάθε άνοδος έχει τη δική της ιστορία και τη δική της χαρά. Ο Ίκαρος είναι η πρώτη ομάδα που θα μείνει αξέχαστη στο μυαλό μου. Η ΑΕΚ είναι η καλύτερη επιλογή που έκανα ποτέ στην καριέρα μου! Είναι μέσα στην καρδιά μου και θα είναι για πάντα, γιατί έγινα ΑΕΚ! Και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Το Περιστέρι είναι μία ιστορική ομάδα, που είχε τη δική της ιστορία και ήταν όλα τέλεια. Στον Ηρακλή πέρασα την καλύτερή χρονιά μου και έχει ένα μεγάλο κομμάτι μέσα στην καρδιά μου. Ήρα! Ο Διαγόρας ήταν μία όμορφη παρέα και το Ψυχικό οικογένεια. Όλα έχουν τη δική τους ιστορία και είμαι τυχερός που τα έχω ζήσει όλα αυτά. Μακάρι να καταφέρουμε να το κάνουμε όλο αυτό και με τον Τρίτωνα. Η αλήθεια είναι ότι πάντα προσπαθώ να κάνω πρωταθλητισμό. Μακάρι να τα καταφέρουμε!»

Για το μέλλον του και την πιθανότητα να παίξει στη Νάξο:

«Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στο νησί μου στη Νάξο. Να μπορέσω να τους βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ για το κάτι παραπάνω!»

Για το δέσιμο με την ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ είναι ιδέα! Και το δέσιμο που έχω θα υπάρχει για πάντα. Θα το ξαναπώ πως δεν ήμουν ΑΕΚ, έγινα! Με έκανε ο κόσμος της να νιώσω την μαγεία και την ιδέα! ΑΕΚ στα εύκολα ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα!»

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares