Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 20:26

Λίβερπουλ: Αποκαλύψεις Τσιμίκα για το «Greek Scouser» – Ποιος το εμπνεύστηκε, πώς έμεινε

Την αποκάλυψη για το ποιος ήταν εκείνος που του... «κόλλησε» το παρατσούκλι «Greek Scouser» έκανε ο Κώστας Τσιμίκας μιλώντας στην επίσημη σελίδα της Λίβερπουλ.

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει καταφέρει να κερδίσει με την αξία του όσο καιρό αγωνίζεται στη Λίβερπουλ, την αγάπη των οπαδών των «ρεντς» και αυτό οφείλεται και στις αγωνιστικές του επιδόσεις αλλά και στη γενικότερη συμπεριφορά του.

Ο Έλληνας ακραίος μπακ, μίλησε στη σελίδα της Λίβερπουλ και αποκάλυψε πως βγήκε το παρατσούκλι του, «Greek Scouser» και για το ιδιαίτερο δέσιμο που νιώθει με τον κόσμο της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

«Ήμουν με τον φίλο μου τον προπονητή φυσικής κατάστασης στο γυμναστήριο του γηπέδου και μου λέει κάποια στιγμή: «Εσύ είσαι ο Έλληνας scouser». Μου άρεσε πολύ αυτό που είπε, για να είμαι ειλικρινής. Για αυτό το δημοσίευσα στο Instagram και μετά από αυτό έγινε το όνομά μου. Αυτόματα! Είμαι και πολύ χαρούμενος και για το τραγούδι που βγήκε για μένα.

Δεν το έχω ακούσει ακόμα στο γήπεδο και ανυπομονώ να το ακούσω από τους οπαδούς μέσα στο Άνφιλντ. Νομίζω πως το Tsimi, Tsimi, Tsimi είναι καλύτερο από το αυθεντικό τραγούδι. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και αυτό κάνει την παρουσία μου στην Λίβερπουλ ξεχωριστή».

 

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares