Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 10:46

Βρώμικο γκολ!

Το χθεσινό γκολ του Χάαλαντ της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην παλιά του ομάδα, την Ντόρτμουντ, για το champions league, το οποίο και δεν πανηγύρισε ιδιαίτερα, δεν είναι γκολ δουλεμένο στην προπόνηση και αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Ο Νορβηγός είμαι σίγουρος ότι προπονείται και δουλεύει με ζήλο, το δείχνει άλλωστε η φυσική και σωματική του κατάσταση.

   Το χθεσινό του όμως γκολ, είναι γκολ αλήτικο! Είναι γκολ ποδοσφαιρικού ενστίκτου, είναι γκολ δουλεμένο στην αλάνα, είναι γκολ μεγάλου κυνηγού. Ο Χάαλαντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με αριστερό τακουνάκι, αφού πήδηξε πρώτα μέχρι τον Θεό για να την φτάσει, και οριζοντιώθηκε προσπαθώντας να την κλωτσήσει. Η κίνηση του έμοιαζε περισσότερο με χτύπημα καράτε, που διδάσκεται στη σχολή του Cobra Kai.

   Η ενέργειά του θυμίζει αναμφίβολα τον μεγάλο Ζλάταν  Ιμπραϊμοβιτς, όπως και το σουλούπι του, και για τους παλιότερους, το γκολ αυτό φέρνει στο προσκήνιο παρόμοιες ενέργειες και αναμνήσεις από τον  Γιώργο Δεληκάρη, με την εθνική στο Καραϊσκάκη. Ο Νορβηγός σέντερ φορ, αν παραμείνει ταπεινός και ψύχραιμος όπως είναι ήδη, και διατηρήσει το κρύο αίμα του ψυχρού εκτελεστή, αδιαμφισβήτητα θα γράψει ιστορία…

Σχέδιο από Sport Cyclades

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Μανόλης Κατεινάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1975. Μεγάλωσα στον Ταύρο και κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιμορφώθηκα στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχω επίσης γράψει τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία και έχω συμμετάσχει σε πολλές συλλογές Ελλήνων λογοτεχνών.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares