Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 21:27

Ηττα με ανατροπή και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με 1-0 απέναντι στην Σιγιού Γουάνγκ, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο το παιχνίδι της, με την Κινέζα να γυρίζει τούμπα το ματς και να παίρνει την πρόκριση στον τρίτο γύρο του US Open.

Σύντομη αποδείχθηκε η περιπέτεια της Μαρίας Σάκκαρη στο φετινό US Open, με την Ελληνίδα τενίστρια να γνωρίζει την ήττα από την Σιγιού Γουάνγκ (Νο. 75) με 2-1 σετ (6-3, 7-5. 7-5) και να ολοκληρώνει στον δεύτερο γύρο την πορεία της στη φετινή διοργάνωση.

Η συμπατριώτισσά μας εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη της Κινέζας πήρε το πρώτο σετ με 6-3, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο το παιχνίδι της, με την Σιγιού Γουάνγκ να γυρίζει τούμπα την αναμέτρηση και να παίρνει τη νίκη – πρόκριση.

Η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 5 διπλά λάθη και μόλις 2 άσους, ενώ είχε 35 winners και 36 αβίαστα λάθη, με το χαμηλό ποσοστό στα break points (5/17) να της στερεί τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη. Ένα ακόμα Grand Slam φέτος από το οποίο αποχωρεί άδοξα η Ελληνίδα τενίστρια, που δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που δημιούργησε το Νο.3 δίπλα στο όνομά της.

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι – χέρι, με την Μαρία στο 4ο game να κάνει break και να προηγείται με 3-1. Η Κινέζα, όμως, απάντησε αμέσως με το ίδιο νόμισμα και μείωσε σε 3-2, ενώ λίγο αργότερα ισοφάρισε σε 3-3. Στο 8ο game η Σάκκαρη έσπασε για δεύτερη φορά το σερβίς της Γουάνγκ και προηγήθηκε με 5-3, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο 6-3 και έκανε το 1-0.

Στην αρχή του δεύτερου σετ η Μαρία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ, με την Κινέζα να κάνει break στο τέταρτο game και να προηγείται με 3-1. Στο 7ο game η Σάκκαρη πήρε πίσω το break και μείωσε σε 4-3 games, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε ένα ακόμα, με την Γουάνγκ να φτάνει στο 5-3. Η συμπατριώτισσά μας απάντησε εκ νέου και μείωσε σε 5-4, ενώ λίγο αργότερα ισοφάρισε σε 5-5. Ωστόσο, για μια ακόμα φορά δεν μπόρεσε να πάρει τα ηνία στο σετ, με την Κινέζα να κάνει ένα ακόμα break στο 12ο game με 7-5 να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο τρίτο σετ η Μαρία μπήκε δυνατά και κατάφερε να κάνει break στο 3ο game (2-1), αλλά στο 6ο game η Κινέζα απάντησε και ισοφάρισε σε 3-3. Στη συνέχεια οι δύο τενίστριες πήγαν χέρι – χέρι μέχρι το 12ο, όπου η Σάκκαρη σέρβιρε για να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ. Η Κινέζα, ωστόσο, της έσπασε το σερβίς και με 7-5 έκανε το 2-1 και πανηγύρισε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του US Open.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares