Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 11:33

Η ΕΟΑΒ δεν έχει καμία σχέση με αθλήτρια από την Αλβανία που κατηγορείται για ντόπινγκ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών εκφράζει τη μεγάλη της δυσφορία και καταγγέλλει δημοσίευμα ελληνικής αθλητικής ιστοσελίδας που αναπαράγει και υιοθετεί τα όσα ψευδή και συκοφαντικά είπε ο Πρόεδρος της Αλβανικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών σε αλβανικά ΜΜΕ και εμπλέκουν την ΕΟΑΒ, σε υπόθεση ντόπινγκ Αλβανίδας αθλήτριας.

Πέρα από την καταπάτηση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας που θέλει σε ρεπορτάζ να φιλοξενείται και η άποψη της άλλης πλευράς και στην προκειμένη περίπτωση δεν έγινε ουδεμία προσπάθεια επικοινωνίας με την ΕΟΑΒ, είναι τουλάχιστον εσφαλμένο να φιλοξενούνται άκριτα οι δηλώσεις ενός ατόμου που και στο παρελθόν έχει καταφερθεί πολλάκις κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

Σε κάθε περίπτωση, η αθλήτρια από την Αλβανία δεν έχει προπονηθεί ποτέ σε κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας άρσης βαρών και δεν έχει καμία σχέση με την ΕΟΑΒ. Επίσης ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τάσος Λάγκας, δεν είχε μεταβεί στην Αλβανία το επίμαχο χρονικό διάστημα και δεν είχε ποτέ σχέση με την Αλβανική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, τον Πρόεδρο της αλλά και την αθλήτρια, τους οποίους δεν γνωρίζει καν!

Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις της ίδιας της εμπλεκόμενης αθλήτριας για τον Πρόεδρο της Αλβανικής Ομοσπονδίας, σε ΜΜΕ της Αλβανίας: «Αυτός ο άνθρωπος συνεχίζει να δείχνει ότι δεν αγαπά τον αθλητισμό, δεν αγαπά τις γυναίκες και είναι ρατσιστής. Ένας άνθρωπος που πάντα προσπαθούσε να με πολεμάει, να μου κλείνει δρόμους και να μου βάζει εμπόδια».

Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών δηλώνει ότι θα καταγγείλει τον Αλβανό Πρόεδρο, τόσο στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών όσο και στην Παγκόσμια, ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων.

Η λάσπη και οι συκοφαντίες δεν αγγίζουν κανέναν στην ΕΟΑΒ ακόμα και αν προέρχονται – δυστυχώς – από ένα ελληνικό ΜΜΕ που υιοθετεί αντεθνικές δηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες www.weightlifting.gr https://www.facebook.com/Hellenic-Weightlifting-Federation

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares