Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 22:06

Ολυμπιακός: Ανοιχτοί λογαριασμοί με Απόλλωνα Λεμεσού - Η πρόκριση θα κριθεί στον Πειραιά

Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος (1-1) με τον Απόλλωνα Λεμεσού στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League. Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει του επαναληπτικού που είναι σε μία εβδομάδα.

Για την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν ξεκίνησε βασικός ο Χουάνγκ, που έκανε ντεμπούτο. Ο Νοτιοκορεάτης ήταν εκείνος που ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό στο 29ο λεπτό αλλά αποχώρησε τραυματίας.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φανούν απειλητικές από το ξεκίνημα του αγώνα. Ο Απόλλωνας σκόραρε στο 10ο λεπτό αλλά το γκολ του Πίττα ακυρώθηκε αφού ο σκόρερ ήταν οφσάιντ.

Από εκείνο το σημείο η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν κέρδισε μέτρα στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 17’ με τον Κούντε στην πρώτη μεγάλη τους στιγμή.

Ένα λεπτό αργότερα ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ. Ο Γιάνγκα βγήκε τετ α τετ μετά από κόντρα στον Σισέ και νίκησε τον Βατσλίκ.

Ο Ολυμπιακός κυκλοφορούσε την μπάλα αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή. Οι Πειραιώτες ισοφάρισαν στο 29’ με τον Χουάνγκ που απέφυγε εξαιρετικά έναν αμυντικό μετά από στρώσιμο του Ρέαμπτσιουκ και σκόραρε στο ντεμπούτο το με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν δεύτερο γκολ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κυρίως με τον Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός είχε δύο καλές στιγμές αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Οι Πειραιώτες ήταν πιο απειλητικοί στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Ο αγώνας διακόπηκε για περίπου έξι λεπτά λόγω των καπνογόνων που είχαν ανάψει στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Ελ Αραμπί και τον Χουάνγκ με τον Νοτιοκορεάτη να αποχωρεί στη συνέχεια λόγω τραυματισμού.

Από το 70’ και μετά οι Κύπριοι κατάφεραν να ισορροπήσουν την κατάσταση. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δυσκολεύονταν να κρατήσουν την μπάλα και να κάνουν παιχνίδι.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τις δύο ομάδες να μην είναι ιδιαίτερα απειλητικές. Ο Απόλλωνας σκόραρε στις καθυστερήσεις αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares