Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 18:17

Στραβοπάτημα No.2 | Liverpool 1-1 Crystal Palace: Match Review

Η Liverpool έμεινε στο 1-1 με την Crystal Palace στο πρώτο παιχνίδι της στο Anfield για τη 2η αγωνιστική της Premier League. Το γκολ για τους Reds ο Diaz, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Nunez.

Επόμενο ματς για τους Reds, τη Δευτέρα 22/8 (22:00) με την Manchester United στο Old Trafford.

Στο κυνήγι από νωρίς…

Μετά το 2-2 στην πρεμιέρα με τη Fulham, η Liverpool υποδέχτηκε την Crystal Palace στο Anfield, αλλά οι Reds στραβοπάτησαν για δεύτερη σερί αναμέτρηση, καθώς έμειναν στο 1-1 για την 2η αγωνιστική της Premier League.

Ο Zaha εβαλε μπροστά την Palace και ο Diaz ισοφάρισε για τη Liverpool λίγα λεπτά μετά την ανόητη αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Nunez.

Ο Zaha σόκαρε το Anfield

Η Liverpool ξεκίνησε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Στο 9ο λεπτό ο Elliott σούταρε από το ύψος του πέναλτι, με τον Andersen να κόβει και στη συνέχεια ο Nunez αστόχησε. Οι Reds κυριαρχούσαν, είχαν την κατοχή, όμως δέχθηκαν το γκολ στην κόντρα στην πρώτη τελική της Palace.

Στο 32ο λεπτό, ο Eze έφυγε στην αντεπίθεση και σέρβιρε στον Zaha, ο οποίος με ιδανικό πλασέ έκανε το 0-1, σοκάροντας το Anfield.

Οι Reds προσπάθησαν να αντιδράσουν και έχασαν ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά ο Guaita απέκρουσε την κεφαλιά του Elliott, ενώ το σουτ του Nunez από τα αριστερά της περιοχής κατέληξε στο δοκάρι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η αχρείαστη αποβολή του Nunez και το stunner του Diaz

H Liverpool μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο 45λεπτο για να φέρει το ματς στα ίσα, ωστόσο όλα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο 57ο λεπτό. Τότε ήταν που ο Nunez για χτύπησε εκτός φάσης τον Andersen και δέχτηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ωστόσο, οι Reds δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγα λεπτά αργότερα. Ο Diaz έκανε ωραία κίνηση έξω από την περιοχή και με ένα φανταστικό σουτ νίκησε τον Guaita για το 1-1 στο 61ο λεπτό.

Ο Klopp πέρασε στο ματς νέα πρόσωπα στο 63ο λεπτό (ένας εκ των οποίων ήταν και ο Κώστας Τσιμίκας), η Liverpool ανέβασε ρυθμό και προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα της Palace, ωστόσο οι προσπάθειες των Salah (87′) και Carvalho (90′) έφυγαν εκτός εστίας.

Από τη μεριά της και οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία για να πάρουν το τρίποντο, αλλά ούτε ο Zaha (78′), ούτε ο Andersen (90+4′) δεν βρήκαν στόχο, με το 1-1 να παραμένει ως το τέλος.

Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips (Gomez 63′), Van Dijk, Robertson (Tsimikas 63′); Fabinho, Elliott (Carvalho 79′), Milner (Henderson 63′); Salah, Diaz, Nunez

Crystal Palace: Guaita; Andersen, Guehi, Ward; Clyne, Doucoure (Milivojevic 79′), Schlupp (Olise 88′), Mitchell (Hughes 79′); Eze (Richards 79′), Zaha, Ayew (Edouard 63′)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares