Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 11:08

Αποφασισμένος για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Άρης

Ο Άρης ψάχνει το «μεγάλο» αποτέλεσμα απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ απόψε (20:00) στο πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό του Europa Conference League.

Ο Άρης αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ εκτός έδρας απόψε (20:00) στο πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, θέλοντας να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Με εξαιρετική ψυχολογία απ’ τις δύο νίκες με πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι στην Γκόμελ, οι «κιτρινόμαυροι» είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουν άλλη μία πρόκριση.

Ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να παρατάξει ένα σχηματισμό 4-2-3-1, με τους Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία και Ιτούρμπε στην μεσοεπιθετική τριάδα πίσω απ’ τον Γκρέι.

Από εκεί και πέρα, οι Οντουμπάγιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Πίρσμαν θα είναι η αμυντική τετράδα μπροστά απ’ τον Κουέστα, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, το δίδυμο θα αποτελείται από τους Νταμπό και Ντουκουρέ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Ντένις Χίγκλερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάριο Ντικς, Ρόγκιερ Χόνινγκ και 4ο τον Τζόι Κούι.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πέρετζ, Γκεράλδες, Γιένι, Ναχμάς, Σάμποριτ, Φαν Όβερεμ, Χόζες, Κανιχόβσκι, Γκολάσα, Κουέβας, Γιοβάνοβιτς.

Άρης: Κουέστα, Εμπακατάτα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταμπό, Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Πάλμα, Γκρέι.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares