Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 11:07

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και ψάχνει αποτέλεσμα στην Πράγα

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από μια πενταετία και θέλει στο πρώτο ματς με τη Σλάβια ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στα play off του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Πράγα την Σλάβια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League (20:00) στη μεγάλη επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πέντε χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία.

Οι πράσινοι κοντράρονται με τους Τσέχους σε ένα πολύ δύσκολο ζευγάρωμα που όμως αν καταφέρουν και το περάσουν θα βρεθούν με το ένα πόδι σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει τη σημασία του πρώτου παιχνιδιού στην Τσεχία και αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό είναι ο Παναθηναϊκός να καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα που θα του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση στη Λεωφόρο σε μια βδομάδα από σήμερα.

Ο Σέρβος τεχνικός του τριφυλλιού έχει το «know how», καθώς μετράει 12 στις 16 προκρίσεις σε καλοκαιρινές προκριματικές σειρές (ενώ είναι αήττητος στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έδινε σε κάθε σεζόν).

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά σε σχέση με πέρσι, ενώ θα βασιστεί στον περσινό κορμό και την ομοιογένεια της ομάδας του.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ρούντι Μπουκέ, ενώ μαζί με τον Γάλλο ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του Ορελιέ Ντουέ και Γκιγιάμ Ντεμπάρ, ενώ τέταρτος είναι ο επίσης Γάλλος, Μπαστιάν Ντεμπεσί.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Σλάβια Πράγας: Μάντους, Ντούντερα, Ούσου, Εντουάρντο Σάντος, Ντόρλεϊ, Χόλες, Τιεχί, Έβερτον, Τραορέ, Ολαγίνκα, Γιουρέτσκα.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν, Παλάσιος, Αϊτόρ, Ιωαννίδης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares