Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 10:46

Για μια νέα αρχή με Σλόβαν ο Ολυμπιακός – Ντεμπούτο για Κορμπεράν

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (22:00) τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Καραϊσκάκη στο ντεμπούτο του Κάρλος Κορμπεράν, με στόχο να κάνει μία νέα αρχή και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα απόψε (22:00) στο Καραϊσκάκη κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα θέλουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στους Σλοβάκους, τους οποίους είχαν αντιμετωπίσει και πέρσι το καλοκαίρι στα προκριματικά και τους απέκλεισαν εύκολα.

Τα δεδομένα είναι διαφορετικά σε σχέση με πέρσι, μιας και πλέον δεν υπάρχει Πέδρο Μαρτίνς, αφού τον αντικατέστησε ο Κάρλος Κορμπεράν, που αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον ερυθρόλευκο πάγκο. Και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί και με νίκη, που θα δώσει προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Ο Ισπανός τεχνικός προτίμησε να μην ανακοινώσει αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με την Σλόβαν, ενώ τις προηγούμενες μέρες φάνηκε πως σκοπεύει να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τρεις στόπερ και ένα διαφορετικό σύστημα σε σχέση με τον Πέδρο Μαρτίνς. Προς το παρόν είναι άγνωστο πως θα παίξει και ποιοί θα αγωνιστούν απόψε, ειδικά από τη στιγμή που δεν μπορεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να υπολογίζει σε Βρσάλικο και Μανωλά, αλλά και στον Χουάνγκ.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν πως τελικά ο Κορμπεράν θα διατηρήσει το 4-3-3 του Πορτογάλου πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και θα αφήσει για αργότερα μέσα στη σεζόν το νέο σύστημα που θέλει να εφαρμόσει

Διαιτητής θα είναι ο 32χρονος Βέλγος, Λορένς Βισέρ, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Ρίεν Βάνιζερε, Τιμπόντ Νάισεν και τέταρτος ο Λοθάρ Ντχοντ.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Άβιλα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ζίνκερνάγκελ, Ελ Αραμπί.

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Χόβαν, Χρντσαρ, Κάσια, Αμπενά, Ντε Μάρκο, Κούτσκα, Κανκάβα, Μπερσεγκιάν, Πάουσεκ, Γκριν, Χεντί.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares