Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 12:28

Τέλος η Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ

Πρόωρο τέλος έλαβε η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια του ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» δεν κατόρθωσε να καλύψει την ήττα στη Σόφια από τη Λέφσκι (0-2) την περασμένη εβδομάδα, παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στους Βούλγαρους στην Τούμπα, στο πλαίσιο του β΄ προκριματικού γύρου στο Conference League και αποκλείστηκε.

Η Λέφσκι προηγήθηκε στο σκορ με τον Ρονάλντο στο 25ο λεπτό, από λάθος του Λύρατζη και η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου ισοφάρισε με τον Πορτογάλο Ντάντας στο 56΄. Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν με δύο κίτρινες ο Ντάγκλας Αουγκούστο (72΄) και ο Βιεϊρίνια (81΄).

Με τη Λέφσκι να βρίσκεται πίσω από τη σέντρα και με ψηλά το κέντρο της άμυνάς της, θέλοντας να διατηρήσει τα κεκτημένα από το πρώτο ματς και τον ΠΑΟΚ να έχει συντριπτικά την κατοχή της μπάλας, χαρακτηρίστηκε στα πρώτα λεπτά η αναμέτρηση.

Ο «Δικέφαλος» απείλησε στο 16’ με μακρινό σουτ του Νάρεϊ, η μπάλα, όμως, έφυγε δίπλα από την εστία της Λέφσκι. Εννιά λεπτά αργότερα, οι Βούλγαροι εκμεταλλεύτηκαν λάθος των «ασπρόμαυρων» και άνοιξαν το σκορ: ο Λύρατζης προσπάθησε να γυρίσει στον Κοτάρσκι , ο Ρονάλντο πρόλαβε την μπάλα, απέφυγε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 45’ ο Νάρεϊ προσπάθησε να ισοφαρίσει, έκανε την προβολή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Με ενεργητικότητα και πίεση ψηλά μπήκε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, η Λέφσκι βρέθηκε, εντούτοις, πιο απειλητικά στα καρέ του Κοτάρσκι αλλά το σουτ του Κράστεφ κατέληξε άουτ.

Στο 56’ μετά από μπέρδεμα των Βούλγαρων, ο Μπίσεσβαρ έδωσε με... κόντρα στον Ντάντας, ο τελευταίος βρέθηκε απέναντι στον Μιχαΐλοφ και έκανε το 1-1.

Μετά την ισοφάριση ο ΠΑΟΚ έγινε πιεστικότερος και επιθετικότερος με την είσοδο του Κούτσια στο ματς, αλλά και την αντικατάσταση του Κάργα από τον Σβαμπ (έπαιξε στόπερ), το σκηνικό, όμως, δεν βοήθησε για την ολική ανατροπή, καθώς όπως προαναφέρθηκε τελείωσε τον αγώνα με δύο παίκτες λιγότερους.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares