Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 20:20

Μία φιλική ήττα, 32 συμμετοχές | Liverpool 0-4 Manchester United: Match Review

Η Liverpool ηττήθηκε με 4-0 από τη Manchester United στο πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο Μπανγκόκ, με τον Jurgen Klopp να κάνει αλλαγές κάθε 30 λεπτά, χρησιμοποιώντας τελικά 32 παίκτες.

Επόμενο φιλικό για τους Reds, την Παρασκευή 15/7 (15:35) με την Crystal Palace στη Σιγκαπούρη.

Ανεπίσημη πρώτη για τη Liverpool της νέας σεζόν!

Οι Reds ξεκίνησαν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία στο Μπανγκόκ. Εκεί αντιμετώπισαν στο πρώτο φιλικό τη Manchester United, με την ομάδα του ten Hag να επικρατεί με 4-0.

Ο Jurgen Klopp παρέταξε μια εντελώς πειραματική ενδεκάδα στο ξεκίνημα και ανά 30 λεπτά πραγματοποιούσε μαζεμένες αλλαγές, καταλήγοντας να χρησιμοποιεί 32 ποδοσφαιριστές στο 90λεπτο. Η προετοιμασία της Liverpool μόλις ξεκίνησε και όπως είναι λογικό, οι δοκιμές θα είναι πολλές.

Φυσικά, μεταξύ αυτών ήταν και ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 32ο λεπτό, είχε καλή παρουσία στην αριστερή πτέρυγα και έδωσε τη θέση του στον Firmino στο 61o λεπτό, ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του έκαναν οι Darwin Nunez και Fabio Carvalho.

Η United πήρε το προβάδισμα με τον Sancho να νικάει μέσα από την περιοχή τον Alisson για το 0-1, με τους Reds να απαντούν με δύο δοκάρια από τους Carvalho και Diaz. Το 2-0 ήρθε στο 30ό λεπτό από ωραίο τελείωμα του Fred, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Marcial πέτυχε το 3-0. Εν τω μεταξύ, στο πρώτο μισάωρο έγινε το πρώτο πακέτο αλλαγών από τον Klopp, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Τσιμίκας.

Στο δεύτερο μέρος η Liverpool βελτίωσε την απόδοσή της, ιδίως από το 60ό λεπτό και μετά. Ο Nunez πέρασε στο ματς, κάνοντας το ανεπίσημο ντεμπούτο του, στο τρίτο πακέτο αλλαγών και είχε δύο ευκαιρίες μάλιστα να σκοράρει. Σπατάλισε τη μία από πλεονεκτική θέση, ενώ στην άλλη βρέθηκε στα δεξιά της περιοχής, έκανε το σουτ, αλλά ο De Gea απέκρουσε.

Οι Reds δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και στο 76ο λεπτό η United έκανε το 4-0 με τον Pellistri, ενώ η Liverpool είχε το τρίτο της δοκάρι στο ματς, αυτή τη φορά με τον Salah.

Οι συνθέσεις

Liverpool 0-30′: Alisson; Mabaya, Phillips, Gomez, Chambers; Henderson, Morton, Carvalho; Elliott, Diaz, Firmino

Liverpool 31-60′: Alisson/Adrian; Frauendorf, Matip, R.Williams, Tsimikas; Bajcetic, Milner, Clarkson; Oxlade-Chamberlain, Jones, Clark

Liverpool 61-90′: Adrian; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Thiago, Keita; Salah, Hill, Nunez

Man United: De Gea; Dalot, Lindelof, Varane, Shaw; McTominay, Fred; Sancho, Fernandes, Rashford; Martial

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares