Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 20:23

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε και παρουσίασε τον Χάαλαντ με φοβερό τρόπο! [vid]

«Πολίτης» και με τη... βούλα ο Έριλνγκ Χάαλαντ! Η τρομερή σύμπτωση της ημέρας και το φοβερό βίντεο της Μάντσεστερ Σίτι στα social media.

Ήταν μόνο το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι είχε κάνει γνωστή την πρόθεση της να «σπάσει» τη ρήτρα των 65 εκατομμυρίων ευρώ που είχε ο Έρλινγκ Χάαλαντ με την Ντόρτμουντ.

Πλέον ωστόσο είναι και επίσημο. Ο Νορβηγός σούπερ σταρ είναι «Πολίτης» και με τη… βούλα. Το μόνο που έλειπε, ήταν να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις ο 22χρονος και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Χάαλαντ ολοκλήρωσε και τα τυπικά και έτσι υπέγραψε έως και το 2027!

Με επίσημη ενημέρωση, η πρωταθλήτρια Αγγλίας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του deal, γνωστοποιώντας την είδηση με έναν επικό τρόπο. Ή μάλλον δύο επικούς τρόπους. Από τη μία η σύμπτωση (;) με τον πατέρα του και από την άλλη το φοβερό βίντεο με τον μικρό Έρλινγκ.

Ακριβώς σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια ο πατέρας του Έρλινγκ, Άλφι, γινόταν «πολίτης» υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Σίτι, με τους Άγγλους να «χτίζουν» ετσι μια πολύ ωραία ιστορία, με μια σύμπτωση η οποία ήταν σχεδιασμένη.

 

Η Σίτι έφτιαξε και ένα φοβερό βίντεο, στο οποίο στην αρχή φαίνεται ο μικρός Χάαλαντ με μια παλιά φανέλα της ομάδας, μέχρι που εμφανίζεται από το… πουθενά ο 22χρονος Έρλινγκ με την τωρινή φανέλα της ομάδας του Μάντσεστερ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares