Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 20:06

Ο Μάρεϊ έβαλε… φρένο στον Στέφανο!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άντι Μάρεϊ, ηττήθηκε με 2-0 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά της Στουγκάρδης

Η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Stuttgart Open ολοκληρώθηκε στα προημιτελικά, αφού ο Άντι Μάρεϊ επικράτησε 2-0 σετ του 23χρονου Έλληνα και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

O Tσιτσιπάς δεν βρέθηκε σε καλό απόγευμα, σε αντίθεση με τον 35χρονο πολύπειρο Βρετανό ο οποίος στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ήταν αλάνθαστος και με «όπλο» το εξαιρετικό σερβίς του κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Στέφανου.

Από την αρχή το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο με χαρακτηριστικό να είναι το γεγονός πως δεν σημειώθηκε κανέναν μπρέικ, ενώ την ευκαιρία για αυτό είχε μονάχα ο Μάρεϊ στο 7ο γκέιμ.

Έτσι, οδηγηθήκαμε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Μάρεϊ ήταν τυχερός σε έναν πόντο αφού με τη βοήθεια του φιλέ έφτασε στο mini break και στη συνέχεια έκλεισε το πρώτο σετ με 7-6 (5).

Το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε ούτε στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Αμφότεροι και οι δύο τενίστες διατηρούσαν το σερβίς του, με τον Βρετανό να δημιουργεί break point το οποίο εκμεταλλεύτηκε για να προηγηθεί με 4-2.

Στην συνέχεια ο Μάρεϊ κατάφερε να διαχειριστεί εξαιρετικά το προβάδισμα του για να κλείσει το σετ και τον αγώνα με 6-3 παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους «4» του τουρνουά της Στουγκάρδης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares