Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 13:20

Ο Μέσι και τα ατέλειωτα… θύματά του με την εθνική Αργεντινής!

Το ένα πάρτι διαδέχεται το άλλο για τον Λιονέλ Μέσι. Μεγάλωνει η... ξεχωριστή του λίστα με την εθνική Αργεντινής.

Όπου σταθεί και όπου βρεθεί… συναντά και ένα ρεκόρ ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έκανε φύλλο και φτερό την εθνική Εσθονίας σε φιλική αναμέτρηση, φιλοδωρώντας την με πέντε γκολ.

Με όποιον τρόπο ήθελε, ο Λίο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιγκόνεν, προσφέροντας και πάλι μια μοναδική παράσταση. Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει να γιγαντώνει το μύθο του και είναι ο πρώτος παίκτης που φτάνει σε συμμετοχή τα 1.100 γκολ. Παράλληλα, με τα πέντε «τεμάχια» κόντρα στους Εσθονούς, ο θαυματουργός Μέσι, έγραψε ιστορία, καθώς ξεπέρασε τον Πούσκας, φιγουράροντας πλέον στην 4η θέση των πρώτων σκόρερ όλων των εποχών με εθνικές ομάδες.

Μακριά από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λιονέλ Μέσι απολαμβάνει το ποδόσφαιρο με την αγαπημένη του «Αλμπισελέστε». Φάνηκε ξεκάθαρα στο Finalissima με την Ιταλία, φάνηκε και στο φιλικό με τη χώρα της Βαλτικής.

Το όνομα της Εσθονίας ήρθε να προστεθεί στο μακρύ μπλοκάκι του 34χρονου σταρ. Ήταν το 30ο… θύμα του Μέσι με την Αργεντινή, που έφτασε αισίως τα 86 γκολ. Η εθνική ομάδα που έχει πληγωθεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη από τον Λίο είναι η Βολιβία. 8 γκολ έχει σημειώσει κόντρα στη Βολιβία ο Μέσι, με την Ουρουγουάη και το Εκουαδόρ να ακολουθούν με 6. Όσον αφορά τη μισητή αντίπαλο της «Αλμπισελέστε», Βραζιλία, έχει «χτυπηθεί» 5 φορές από τον 34χρονο.

«Δεν ξέρω τι άλλο να πω για τον Μέσι, είναι πολύ δύσκολο. Δεν έχουν μείνει άλλα λόγια για να τον περιγράψεις. Οτιδήποτε κάνει είναι μοναδικό και είναι ευχαρίστηση να τον έχουμε σε αυτό το γκρουπ παικτών. Έχω μόνο λόγια ευχαριστιών για αυτόν. Είναι απόλαυση να τον βλέπεις», δήλωσε με θαυμασμό για τον Μέσι, ο προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι. Του έβγαλε το καπέλο και με το δίκιο του.

Λίγους μήνες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ και ο Λιονέλ Μέσι δείχνει τις άγριες διαθέσεις του. Με τις παραστάσεις του, ο σούπερ σταρ της Παρί στέλνει…. μηνύματα ενόψει Κατάρ. Στην τελευταία του ευκαιρία, θέλει να οδηγήσει την «Αλμπισελέστε» στην πολυπόθητη Γη της Επαγγελίας. Μένει να φανεί αν θα τα καταφέρει.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares