Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 12:11

Αποχώρησε από την Cosmote TV με αιχμές ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μετά από 7,5 χρόνια συνεργασίας με την Cosmote TV, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος αποχωρεί από το συνδρομητικό κανάλι.

Για το τέλος της συνεργασίας του κορυφαίου αθλητικού δημοσιογράφου της χώρας και τη νέα του «στέγη» σας είχαμε ενημερώσει την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον με ανάρτησή του, έγινε και επίσημα γνωστό.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για την εμπειρία του στο κανάλι αυτά τα 7,5 χρόνια αλλά και τη συνεργασία του με συναδέλφους, ενώ έριξε και τα «καρφιά» του σε «αυτούς που παίρνουν υψηλά τις αποφάσεις».

Ο λόγος είναι πως οι ιθύνοντες θέλησαν να τον απομακρύνουν από τη μετάδοση του τελικού του Champions League, μετά την απόφασή του να μην ανανεώσει με το κανάλι και να αλλάξει «στέγη».

Όσα έγραψε ο Σωτηρακόπουλος

«Ήταν 7,5 υπέροχα χρόνια, από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι σήμερα, αυτά που πέρασα στη Cosmote TV…

Συνεργάστηκα με εκπληκτικούς επαγγελματίες (πολλοί από αυτούς κάποτε ήταν σπουδαστές μου στο @kentro_athlitikou_reportaz συνεπώς η χαρά μου ήταν μεγαλύτερη) και φεύγω γεμάτος θετικά συναισθήματα που δεν μπορεί να αλλάξουν…

Το συμβόλαιο μου τελειώνει στις 31 Μαΐου, επέλεξα να μην το ανανεώσω και ήθελα μέχρι και την τελευταία στιγμή να κάνω πράγματα για το κανάλι… αλλά αυτοί που παίρνουν υψηλά τις αποφάσεις (αφού πρώτα μου είπαν πως με εκτιμούν πολύ που τους ενημέρωσα , έπειτα) είχαν διαφορετική αντίληψη!

Είναι δικαίωμά τους και οφείλω να το σεβαστώ,… αλλά μέσα σε αυτά τα επτάμισι χρόνια χαίρομαι γιατί συνάντησα και συνεργάστηκα με σπουδαίους χαρακτήρες και εξαιρετικούς επαγγελματίες σε κάθε ειδικότητα;

Στο master και στη ροή, στο support, στις κάμερες, μακιγιέζ, και φυσικά σκηνοθέτες… εύχομαι καλή συνέχεια γιατί ήρθα ως συνεργάτης και φεύγω σαν φίλος….

Οπως έλεγε ο Ευγένιος Ό Νιλ, πρέπει να θυμόμαστε πάντα πως σε αυτή τη ζωή παίζουμε απευθείας το έργο καθώς δεν υπάρχει ευκαιρία για πρόβες…», έγραψε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Πηγή: thestandard.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares