Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 19:52

Α2: Την Τετάρτη (25/5) ο πρώτος τελικός ανάμεσα σε Ψυχικό και Τρίτωνα για την άνοδο στην Basket League

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την εκκίνηση των τελικών για την ανάδειξη της ομάδας που θα ακολουθήσει την Καρδίτσα από την Α2 στην Basket League. 

Ψυχικό και Τρίτων απέκλεισαν Ελευθερούπολη και Χαρίλαο Τρικούπη αντίστοιχα στην Α’ φάση των playoffs της Α2 και κρατώντας τις έδρες τους, προκρίθηκαν στους τελικούς. Εκεί που θα μονομαχήσουν με έπαθλο το εισιτήριο που χαρίζει την άνοδο στην μεγαλύτερη εθνική κατηγορία μπάσκετ. 

Το Ψυχικό, έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα (κατέκτησε τη 2η  θέση στην κανονική περίοδο) θα δώσει το πρώτο παιχνίδι με τον Τρίτωνα στο γήπεδό του και το δεύτερο ματς θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του αντιπάλου στο Στρέφη. 

vasilopoulos-polytarchou-psychiko-trikoupis-770x480.jpg

Τα αποτελέσματα και εδώ θα μεταφερθούν, με τη σειρά των τελικών να είναι στο 1-1, μέσω των μεταξύ τους αποτελεσμάτων από την κανονική διάρκεια (Ψυχικό - Τρίτων 95-94, Τρίτων - Ψυχικό 65-57).

Η ομάδα των βορείων προαστίων αποτελεί μία ομάδα που δε στηρίζεται σε μία απαραίτητα μονάδα στο δρόμο για τους τελικούς της Α2 Ανδρών, με τους Αθανασούλα, Κουκά, Ματαλιωτάκη, Ιορδάνου, Παπανικολάου και Πολυτάρχου να κινούνται σε διψήφια νούμερα αναφορικά με τους μέσους όρους σκοραρίσματός τους.

Μάλιστα, ο Ναξιώτης γκαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε κανονικά στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την Ελευθερούπολη, καθώς είχε δεχθεί γονατιά και ήταν τραυματίας, αποτελεί έναν από τους πρώτους στην λίστα των κύριων στατιστικών ανά κατηγορία κι αυτή είναι τα κλεψίματα, στην οποία ο “Τσίου” έχει 1,3 μέσο όρο ανά παιχνίδι. 

Το πρώτο παιχνίδι ορίστηκε για την προσεχή Τετάρτη (25/5) και φυσικά ο νικητής θα κριθεί στις τρεις νίκες και αυτόματα θα ανέλθει στα ”σαλόνια” του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά:

1η αγωνιστική, 25/2

Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Τρίτων

2η αγωνιστική, 28/5

Στρέφη 17.00 Τρίτων-Ψυχικό

3η αγωνιστική, 1/6

Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Τρίτων (αν χρειαστεί)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares