Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 18:22

Παναθηναϊκός: «Έπεσαν» οι υπογραφές στις συμβάσεις για τον Βοτανικό

Μια μέρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα για το νέο γήπεδο, καθώς υπεγράφησαν οι συμβάσεις για τον Βοτανικό

Τις τελευταίες ώρες έρχεται το ένα καλό νέο μετά το άλλο στον Παναθηναϊκό. Μια μέρα μετά την επιστροφή στους τίτλους έπειτα από μια οκταετία, στο τριφύλλι προχωράει η διαδικασία για το νέο γήπεδο στον Βοτανικό.

Συγκεκριμένα, Δήμος Αθηναίων, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ερασιτέχνης και ΑΕΠ Ελαιώνα, υπέγραψαν τις συμβάσεις για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης και αυτό αποτελεί ακόμα ένα βήμα, τεράστιας σημασίας, προς την υλοποίηση του πλάνου και την ανέγερση του νέου γηπέδου των πράσινων.

Σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο της Αθήνας, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Παναγιώτης Μαλακατές και εκπρόσωπος των τραπεζών έβαλαν τις υπογραφές κάτι που σημαίνει ότι προχωράει η υλοποίηση του γηπεδικού.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως μπορεί να έγινε ένα σημαντικό βήμα, όμως εκκρεμεί ακόμα η υπόθεση της αγωγής που κατέθεσαν 59 μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κατά του αποτελέσματος των εκλογών για το γήπεδο και το συγκεκριμένο ζήτημα θα εκδικαστεί σε περίπου δέκα μήνες.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares