Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 18:28

Απώλεια που ίσως αποβεί μοιραία | Liverpool 1-1 Tottenham: Match Review

Η Liverpool έμεινε στο 1-1 με την Tottenham στο Anfield, ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, έχοντας όμως ματς περισσότερο από τη Manchester City, η οποία έχει πλέον την κατάσταση στα χέρια της για την κατάκτηση του τίτλου.

Επόμενο ματς για τους Reds, την Τρίτη 10/5 (22:00) με την Aston Villa στο Villa Park για την 37η αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool… κόλλησε στο 1-1 με την Tottenham στο Anfield για την 36η αγωνιστική της Premier League, κάτι που σημαίνει πως η Manchester City γίνεται το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς κρατάει την κατάσταση στα χέρια της.

Η Liverpool είναι αυτή τη στιγμή στην 1η θέση με 83 βαθμούς, όσους έχει και η City, με τους Citizens να έχουν ματς λιγότερο (παίζουν σήμερα με τη Newcastle).

3 στροφές για το φινάλε.

Το πρόγραμμα της Manchester City στην PL μέχρι το τέλος

· 11/5 – Wolves (Εκτός)

· 15/5 – West Ham (Εκτός)

· 22/5 – Aston Villa (Εντός)

Το πρόγραμμα της Liverpool στην PL μέχρι το τέλος

· 10/5 – Aston Villa (Εκτός)

· 17/5 – Southampton (Εκτός)

· 22/5 – Wolves (Εντός)

Ανώτερη η Liverpool στο πρώτο ημίχρονο

Από τα πρώτα λεπτά, η Liverpool μπήκε δυνατά στο ματς, προσπαθώντας να επιβάλλει το ρυθμό της.

Στο 8ο λεπτό ο Kane σέντραρε, αλλά ο Alisson βγήκε και πρόλαβε τον Son, με την μπάλα να στρώνεται στον Bentancur που πλάσαρε πάνω στον Βραζιλιάνο.

Στο 28ο λεπτό ο Sessegnon έκανε λάθος γύρισμα αλλά ο Lloris πρόλαβε να διώξει προ του Salah και στο 39ο λεπτό ήρθε η μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων. Μετά από κόρνερ, ο van Dijk κέρδισε τους πάντες στην εναέρια μονομαχία και με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Tottenham.

Σο 42ο λεπτό ο Lloris κατέβασε ρολά σε σουτ του Diaz και στην κόντρα ο Hojbjerg έπιασε το μακρινό σουτ, αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Alisson. Κάπως έτσι, οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Ο Son πάγωσε το Anfield, ο Diaz έδωσε ελπίδες αλλά η ζημιά έγινε

Με το… καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο, η Tottenham πάγωσε το Anfield. Ο Kane άνοιξε αριστερά στον Sessegnon που γύρισε για τον Son κι εκείνος πλάσαρε εξ επαφής για το 0-1 στο 56ο λεπτό.

To τέρμα των φιλοξενούμενων, ανάγκασε τον Klopp να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, ρίχνοντας στον αγωνιστικό χώρο τους Τσιμίκα και Jota.

Στο 73ο λεπτό, ο Romero έσωσε την Tottenham σε σουτ του Salah και ένα λεπτό αργότερα, ήρθε η ισοφάριση για τους Reds. Ο Diaz έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Bentancur και κατέληξε στα δίχτυα του Lloris για το 1-1.

Η Liverpool έψαξε την ολική ανατροπή, αλλά το σουτ του Salah στο 90ο λεπτό, πέρασε άουτ. Ετσι, η Tottenham έφυγε με τον βαθμό από το Anfield, πασάροντας τον τίτλο προς τη City.

Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson (Tsimikas 64′); Fabinho (Keita 88′, Henderson (Jota 64′), Thiago; Salah, Diaz, Mane

Tottenham: Lloris; Romero, Dier, Davies; Royal, Bentancur, Hojbjerg, Sessegnon; Kulusevski, Son, Kane

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares