Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 10:42

Ο Τηνιακός Αλβέρτος Παπαδάκης στην Ανθούπολη

Ένας από τους πιο καταξιωμένους προπονητές στο χωρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αναλαμβάνει την Ανθούπολη προκειμένου να διατηρήσει το σύλλογο των δυτικών προαστίων στην Α' ΕΠΣΑ σε ανταγωνιστική τροχιά.

Συγκεκριμένα, νέος προπονητής των Περιστεριωτών θα είναι από εδώ και στο εξής ο Αλβέρτος Παπαδάκης.

Ο έμπειρος κόουτς που ως γνωστόν έχει καταγωγή από την όμορφη Τήνου μετά το πέρασμα που είχε την περασμένη σεζόν από τον Άγιο Δημήτριο τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της διοίκησης και έτσι αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να διατηρήσει το σύλλογο στην Α' ΕΠΣΑ τη νέα χρονιά.

Πρόκειται για έναν ικανότατο προπονητή που κάθε σεζόν μπαινει στο.... μάτι αρκετών συλλόγων αφού με τη δουλειά του, τον επαγγελματισμό του και την τιμιότητα του προσπαθεί πάντα για το καλύτερο κάνοντας έργο σε όλες τις ομάδες.

Τελευταίος σταθμός της προπονητικής του καριέρας ήταν ο Άγιος Δημήτριος, ενώ το βιογραφικό του δείχνει ότι πρόκειται για έναν πολύπειρο κόουτς που έχει θητεύσει σε αρκετές ομάδες τόσο εντός όσο και εκτός Αθηνών.

Χαραυγιακός, ΠΑΣ Γαλάτσι, Περιστέρι, Σούρμενα, Απόλλωνα Σμύρνης (Football League), Δόξα Βύρωνος, Τροιζινιακό, Γλυκά Νερά, Πανναυπλιακό και Παναργειακός είναι μερικά από τα σωματεία που έχει δουλέψει ο κ. Παπαδάκης.

Πλέον ο άλλοτε άσος του Απόλλωνα σηκώνει μανίκια αφού αυτόματα ξεκινάει ο προγραμματισμος της ομάδας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares