Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 11:53

Top of the League με εμφατικό τρόπο και περιμένει | Liverpool 4-0 Manchester United: Match Review

Η Liverpool ήταν επιβλητική απέναντι στη Manchester United, επικράτησε εμφατικά με 4-0 στο Anfield και πέρασε στην κορυφή της Premier League, έχοντας ματς περισσότερο από τη Manchester City.

Επόμενο ματς για τους Reds, την Κυριακή του Πάσχα 24/4 (18:30) με την Everton για την 34η αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool ήταν καταιγιστική απέναντι στη Manchester United στο ντέρμπι της εξ αναβολής 30ής αγωνιστικής της Premier League, επικρατώντας άνετα με 4-0 στο Anfield και πέρασε στην πρώτη θέση με 76 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερη τη Manchester City (74 β.), με τους Reds να έχουν ματς περισσότερο.

Οι τρεις επιθετικοί της Liverpool πρωταγωνίστησαν στην… κόκκινη παράσταση του Anfield, με τους Mane και Diaz να πετυχαίνουν 1 γκολ και να μοιράζουν 1 ασίστ, ενώ ο Mo Salah πέτυχε 2 γκολ (22 στο πρωτάθλημα, 30 συνολικά στη σεζόν) και έδωσε 1 ασίστ.

Η στιγμή που ξεχώρισε, πάντως, ήταν όταν το Anfield αποθέωσε τον Cristiano Ronaldo, ο οποίος πενθεί τον χαμό του νεογέννητου γιου του.

Το πρόγραμμα της Manchester City στην PL μέχρι το τέλος

(Δεν έχει οριστεί ημερομηνία) – Wolves (Εκτός)

20/4 – Brighton (Εντός)

· 23/4 – Watford (Εντός)

· 30/4 – Leeds (Εκτός)

· 7/5 – Newcastle (Εντός)

· 15/5 – West Ham (Εκτός)

· 22/5 – Aston Villa (Εντός)

Το πρόγραμμα της Liverpool στην PL μέχρι το τέλος

(Δεν έχει οριστεί ημερομηνία) – Southampton (Εκτός)

· 24/4 – Everton (Εντός)

· 30/4 – Newcastle (Εκτός)

· 7/5 – Tottenham (Εντός)

· 10/5 – Aston Villa (Εκτός)

· 22/5 – Wolves (Εντός)

Επιβλητικό παιχνίδι από τους Reds – Τρομερή στιγμή στο 7ο λεπτό για τον CR7

Με τον Matip να επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας με τον Van Dijk και τους Salah-Diaz-Mane να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα, η Liverpool ξεκίνησε με το πόδι στο γκάζι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό.

Μετά από τρομερή κυκλοφορία των γηπεδούχων στο κέντρο του γηπέδου, ο Mane έβγαλε φοβερή κάθετη στον Salah, ο Αιγύπτιος έκανε πάσα πάρε-βάλε από τα αριστερά στον Diaz, ο οποίος νίκησε τον De Gea από κοντά για το 1-0.

Στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, σύσσωμο το Anfield άρχισε να χειροκροτεί για να σταθεί στο πλευρό του Cristiano Ronaldo, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής καθώς θρηνεί την απώλεια ενός εκ των δύο νεογέννητων διδύμων κυοφορούσε η σύντροφός του, Georgina.

Η Liverpool δεν σταμάτησε εκεί και βρήκε γρήγορα τον δρόμο για το 2ο γκολ. Οι παίκτες του Klopp κυκλοφόρησαν ξανά με εκπληκτικό τρόπο την μπάλα έξω από την περιοχή, με τον Mane να βγάζει μια απίστευτη πάσα στον Salah και ο Αιγύπτιος με υπέροχο τελείωμα μέσα από την περιοχή, έκανε το 2-0 στο 22ο λεπτό.

Οι Reds είχαν τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο, περιορίζοντας εντελώς τη United που δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει άνετα την μπάλα.

Ο Diaz ήταν αρκετά κινητικός στο πρώτο μέρος και σκόραρε στο 35ο λεπτό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ ο Κολομβιανός λίγο αργότερα επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, με τον De Gea να μπλοκάρει την μπάλα.

Salah, Mane και τεσσάρα

Ο ρυθμός έπεσε στο ξεκίνημα του δευτέρου 45λέπτου, με τη United να ανεβάζει την απόδοσή της και να έχει την πρώτη της τελική στον στόχο στο 55ο λεπτό, με τον Alisson να μπλοκάρει το σουτ του Sancho. Ο Βραζιλιάνος έσωσε τη Liverpool και στο 65ο λεπτό, σταματώντας τους Rashford και Elanga μέσα από την περιοχή.

Οι Reds πήραν ξανά τον έλεγχο και δεν άργησαν να βρουν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Robertson έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση βρίσκοντας τον Diaz, εκείνος έδωσε στον Mane και ο Σενεγαλέζος με υπέροχο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0 στο 68ο λεπτό.

Η Liverpool πέτυχε ακόμη ένα γκολ πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Ο Jota βρήκε με εξαιρετική κάθετη τον Salah στην περιοχή κι αυτός με υποδειγματικό πλασέ (με την μπάλα να κοντράρει και στον Bissaka) νίκησε ξανά τον De Gea για το τελικό 4-0.

22ο γκολ του Αιγύπτιου στην Premier League, 30ό συνολικά και 12η ασίστ στο πρωτάθλημα (μοιράζεται την πρώτη θέση στη σχετική λίστα με τον Alexander-Arnold)!

Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho (Milner 86′), Henderson, Thiago (Keita 78′); Salah, Diaz (Jota 70′), Mane

Man United: De Gea; Lindelof, Maguire, Jones; Wan-Bissaka, Pogba, Matic, Dalot; Elanga, Fernandes, Rashford

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares