Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 21:57

Η Τσέλσι νίκησε την Πάλας και «έκλεισε» ραντεβού με τη Λίβερπουλ στον τελικό του FA Cup

Με δύο γκολ μέσα σε εννιά λεπτά, η Τσέλσι επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας με 2-0 και «έκλεισε» θέση για τον μεγάλο τελικό του FA Cup, όπου θα βρει τη Λίβερπουλ!

Εννιά λεπτά ήταν αρκετά για την Τσέλσι… Τόσα χρειάστηκε η ομάδα του Τόμας Τούχελ για να «κλειδώσει» το εισιτήριο της για τον μεγάλο τελικό του FA Cup με τη Λίβερπουλ στις 14/5.

Παρότι οι «μπλε» τα βρήκαν σκούρα, η ποιότητα τους ήταν αρκετή για να κρίνει τον ημιτελικό του Κυπέλλου με την Κρίσταλ Πάλας, με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης να επικρατεί με 2-0 και να «κλειδώνει» το ραντεβού της με τη Λίβερπουλ, σε ένα repeat του τελικού του League Cup.

Έκτος τελικός για την Τσέλσι από την ημέρα που ανέλαβε ο Τόμας Τούχελ, με τον Γερμανό να δίνει συνέχεια στο απίθανο προσωπικό σερί με τους ημιτελικούς του, καθώς σε έντεκα παιχνίδια δεν έχει ηττηθεί ούτε μια φορά!

Καλύτερη η Κρίσταλ Πάλας στο πρώτο μέρος, μπόρεσε να περιορίσει εντελώς την ομάδα του Τούχελ η οποία έμοιαζε κουρασμένη από το παιχνίδι στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ.

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο η εικόνα άλλαξε ριζικά. Οι «μπλε» κατάφεραν να προηγηθούν στο 65ο λεπτό με τον Λόφτους Τσικ.

Ο Άγγλος μέσος εκμεταλλεύτηκε την ωραία ενέργεια του Χάβερτς και με ένα σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Εννιά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά ενός άλλου απόφοιτου των ακαδημιών της Τσέλσι να σκοράρει. Ο Βέρνερ έδωσε στον Μάουντ, εκείνος απέφυγε τον Άντερσεν και με ένα ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και «κλείδωσε» το εισιτήριο της Τσέλσι για τον μεγάλο τελικό του FA Cup με τη Λίβερπουλ.

Τσέλσι: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν (82’ Tιάγκο Σίλβα), Τζέιμς, Κόβατσιτς (26’ Λόφτους Τσικ), Ζορζίνιο (77’ Καντέ), Μάουντ (77’ Ζιγές), Χάβερτς (77’ Λουκάκου), Βέρνερ

Κρίσταλ Πάλας: Μπάτλαντ, Γουόρντ, Γκουεχί, Άντερσεν, Μίτσελ, ΜακΆρθουρ (72’ Ολίσε), Κουγιατέ (83’ Μιλιβόγιεβιτς), Σλουπ (72’ Μπεντεκέ), Εζέ, Ζαχά, Ματετά (54’ Αγιού).

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares