Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 13:13

Μπακασέτας και Σιώπης σε μία ξεκαρδιστική συνέντευξη από την Τραπεζούντα

Θοδωρής και Αριστοτέλης συνεχίζουν να “οργώνουν” τα γήπεδα της Ευρώπης και αυτή τη φορά ταξιδεύουν στην Τραπεζούντα, όπου οι Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης τους υποδέχονται σε ένα Betarades docuvlog γεμάτο γέλιο, πειράγματα και απίστευτες ιστορίες.

Το Betarades.gr αποτελεί το κορυφαίο ενημερωτικό σάιτ για το Στοίχημα στην Ελλάδα και πάνω μία δεκαετία ενημερώνει, προβλέπει και αναλύει για εσάς τα πάντα γύρω από τα τυχερά παιχνίδια, με μεγάλη εξειδίκευση στις Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρείες, όπως πχ η Betsson με στόχο να επιλέξετε να κάνετε εγγραφή σε αυτή που σας ταιριάζει, απολαμβάνοντας Νόμιμο και υπεύθυνο παιχνίδι.

Οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές τσαλακώνονται μέχρι δακρύων μπροστά στους Θοδωρή και Αριστοτέλη, μιλούν για την παρουσία τους στην Τραμπζονσπόρ και για την Εθνική Ελλάδας, ενώ αποκλειστικά στην κάμερα του Betarades μιλά ο Σλοβάκος σταρ, Μάρεκ Χάμσικ, καθώς και ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Αχμέτ Αγκάογλου. Ένα ακόμη απίστευτο Betarades docuvlog με μοναδικά πλάνα από την πόλη της Τραπεζούντας, τα μνημεία αλλά και την ξενάγηση στο γήπεδο της “θύελλας”, ενώ η βόλτα στη φανταστική λίμνη Uzungol κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το απολαυστικό επεισόδιο.

Ο Kokcal Kante και ο… Τσιλιγκίρ

Μετά τον Πανιώνιο και την Αλάνιασπορ οι Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης είναι συμπαίκτες ξανά, αυτή τη φορά στην πρωτοπόρο της Super Lig Τουρκίας, Τραμπζονσπόρ. Οι Έλληνες παίκτες έχουν αγαπηθεί από τους φιλάθλους της τουρκικής ομάδας και έχουν πλέον τα δικά τους παρατσούκλια. Όπως αποκαλύπτει ο Τάσος Μπακασέτας το παρατσούκλι του είναι “τσιλιγκίρ”: “Με φωνάζουν “τσιλιγκίρ”, που σημαίνει κλειδαράς, γιατί ξεκλειδώνω τα παιχνίδια”. Όσο για το παρατσούκλι του Μανώλη Σιώπη αυτό είναι το Kokcal Kante!

Η απίστευτη ιστορία με το PLF

Οι δυο ποδοσφαιριστές μετά τις κοινές τους πορείες σε τρεις διαφορετικές ομάδες έχουν αναπτύξει μια μοναδική σχέση. Τα πειράγματα μεταξύ τους είναι ατελείωτα, ενώ με τον δικό τους απίστευτο τρόπο διηγούνται ιστορίες τους, χαρίζοντας απίστευτο γέλιο. Μια απ’ αυτές είναι η ιστορία με το PLF, με τον Μανώλη Σιώπη να την περιγράφει στην κάμερα του Betarades.gr με το μοναδικό του χιούμορ: “Μετά τα παιχνίδια ο κύριος Μπακασέτας δεν θέλει να μιλάει σε άνθρωπο. Ότι και να έχει γίνει στο ματς. Έχει τελειώσει το παιχνίδι με την Καϊσέρισπορ, έχει βάλει δύο γκολ, κερδίσαμε και εγώ έχω θέμα με το PLF. Δεν μπορώ να το κάνω. Είμαι άσχετος. Και καθόμαστε στο αεροδρόμιο και μου είχε πει μόνος του, θα το κάνουμε μαζί. Το κάνει αυτός το δικό του και κάθεται στο κινητό του. Και είμαι εγώ από δίπλα, βάζω ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία, αλλά όταν προχωράμε στο επόμενο στάδιο χάνω την μπάλα. Ε τον βλέπω στο κινητό το έχει τελειώσει και λέω να τον πω τώρα ή θα φάω κανένα καντήλι; Έπειτα από τρεις φορές που τον είπα “αδερφέ” και δεν γύριζε, μου απάντησε νευριασμένος, με πολύ έντονο συναίσθημα: “Ρε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μόνος σου;”

Το σκηνικό με τον οπαδό της Καϊσέρισπορ

Στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τραμπζονσπόρ κόντρα στην Καϊσέρισπορ, οπαδός των γηπεδούχων είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε λεκτικά στον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος έχοντας κάνει… μαθήματα ψυχραιμίας στο Θιβέτ, αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο. Ο ίδιος θυμάται το σκηνικό: “Εκείνη τη στιγμή είχα βάλει και το γκολ, ήμουν καλά και αυτό που σκεφτόμουν είναι ότι δεν μπορείς να τον ακουμπήσεις, είναι κόκκινη κάρτα. Αλλά του έδειξα με τον τρόπο μου, τον κοίταξα επίμονα για να καταλάβει. Γιατί αν δείτε και στο βίντεο, τον κοιτάω και κάνω ένα βήμα. Σκεφτόμουνα μην μου κάνει καμιά κίνηση. Για αυτό λέω θα τον κοιτάξω, θα του κάνω και ένα βήμα μέχρι να έρθουν να τον πάρουν”.

Η Εθνική Ελλάδας και το περιβραχιόνιο

Η συζήτηση οδηγείται στην Εθνική και ο Αριστοτέλης ρωτάει τον Μανώλη Σιώπη αν ο Μπακασέτας αξίζει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με τον ίδιο να απαντάει: “Όχι επειδή είμαστε καλοί φίλοι, αλλά αν πάρεις έναν έναν αντικειμενικά στην ομάδα, είναι ένα παιδί σε μια ηλικία που έχει ωριμάσει και έχει εμπειρίες και αυτό που έχει δεν το έχει κανένας άλλος. Είναι ηγετικός! Θα βοηθήσει όλους τους παίκτες, είτε στον αγώνα, είτε στα αποδυτήρια είτε στην προπόνηση. Του αρέσει να βοηθάει”.

Θέση στο θέμα παίρνει και ο Μπακασέτας, ο οποίος σχολιάζει: “Όταν πήρα στην αρχή το περιβραχιόνιο η απόφαση αυτή με βρήκε λίγο απροετοίμαστο. Δεν είχα την εμπειρία και δεν ήξερα πως να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Μου άρεζε πάντα να έχω έναν τέτοιο ρόλο στα αποδυτήρια, είναι γεγονός, δεν το αρνήθηκα ποτέ. Μετά από ψάξιμο και αφού είδα τι μπορώ να κάνω καλύτερα, τώρα μπορώ να πω πως είμαι έτοιμος για αυτό”.

Όσο για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Εθνική  μετά τις τελευταίες τρεις σερί αποτυχίες, ο Τάσος Μπακασέτας είπε: “Πιστεύω δεν κρύφτηκε κανείς μετά και τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ. Οφείλουμε να φέρουμε μια επιτυχία, γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια χωρίς μια επιτυχία. Θεωρώ όμως ότι αυτή τη στιγμή είμαστε πιο έτοιμοι στο να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τέτοιο στόχο, γιατί μέχρι στιγμής δεν ήμασταν και φάνηκε και από τα αποτελέσματα”.

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο λίγα από τα κομμάτια του μοναδικού Betarades docuvlog στην Τραπεζούντα με τους Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη. Δείτε παρακάτω όλο το απολαυστικό επεισόδιο, για ακόμη περισσότερες ξεκαρδιστικές ιστορίες σε μια συνέντευξη που τα έχει όλα.

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares