Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 11:09

Σίτι-Λίβερπουλ: Η Premier League στο πόδι για το απόλυτο ντέρμπι

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ κοντράρονται απόψε (10/4, 18:30) σε μια μονομαχία που εν πολλοίς θα κρίνει τον τίτλο στην φετινή Premier League.

H Μάντσεστερ Σίτι απόψε (10/4, 18:30) υποδέχεται την Λίβερπουλ για την 31η αγωνιστή του πρωταθλήματος σε μια μονομαχία γιγάντων και από την έκβαση της αναμέτρησης θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και ο τίτλος του πρωταθλητή στην φετινή Premier League.

Μετά από 30 αγωνιστικές στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 73 βαθμούς και την Λίβερπουλ να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τους Πολίτες με 72 βαθμούς και σίγουρα η κούρσα για τον τίτλο στην φετινή Premier League κόβει την ανάσα.

Μπορεί η Σίτι να είχε ένα μεγάλο βαθμολογικό προβάδισμα, όμως η ομάδα του Κώστα Τσιμίκα αγνοεί την ήττα στην Premier League εδώ και περίπου τέσσερεις μήνες, καθώς η τελευταία της ήττα ήταν στα τέλη του 2021 από τη Λέστερ με 1-0 εκτός έδρας. Έκτοτε μετρά μόνο νίκες στο πρωτάθλημα και έτσι μείωσε στο πόντο τη διαφορά βάζοντας φωτιά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Ανφιλντ οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 2-2 με σκόρερ τους Σαλάχ και Μανέ για τους Reds, ενώ για τους Πολίτες είχαν σκοράρει οι Φόντεν και Ντε Μπρόινε. Στο σημερινό παιχνίδι η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες, ώστε μια από τις δύο να πάρει προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πάντως σε περίπτωση ισοπαλίας, όπως και στο πρώτο ματς θα υπάρχει παράταση στη αγωνία για το ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής στην Premier League.

Στα αγωνιστικά τώρα ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Ντίας, Μεντί και Πάλμερ. Από την άλλη πλευρά ο Γιούργκεν Κλοπ δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει άπαντες στην διάθεση του και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.

Πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Mάντσεστερ Σίτι: (4-3-3): Εντερσον – Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Κανσέλο – Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Μπ. Σίλβα – Μαχρέζ, Γκρίλις, Φόντεν

Λίβερπουλ: (4-3-3): Αλισον – Αλεξάντερ-Αρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο Αλκάνταρα – Σαλάχ, Ζότα, Μανέ

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares