Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 15:07

Νέα διάκριση για τον Ζοσέ Σα: Έβδομος καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο

Ο Ζοσέ Σα εντυπωσιάζει στην πρώτη του σεζόν στην Premier League με τη Γουλβς και το περιοδικό «Four Four Two» συγκαταλέγει τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού στη δεκάδα των καλύτερων τερματοφυλάκων στον κόσμο.

Ο Ζοσέ Σα συνεχίζει να… τρελαίνει τον κόσμο της Premier League!

Ο Πορτογάλος πραγματοποιεί ονειρική σεζόν στην Premier League με τη φανέλα της Γουλβς, όντας βασικός και αναντικατάστατος και ένας από τους σημαντικούς παίκτες των λύκων. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μεταγράφηκε το καλοκαίρι στο Νησί και μέσα σε λίγους μήνες αποτελεί έναν από τους καλύτερους γκολκίπερ στο πρωτάθλημα.

Η αποθέωση προς το πρόσωπο του είναι καθολική, ενώ ολοένα και περισσότεροι αναφέρονται με κολακευτικά λόγια για τον Σα. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το έγκυρο περιοδικό «Four Four Two», το οποίο συγκαταλέγει τον Πορτογάλο γκολκίπερ ανάμεσα στους 10 καλύτερους στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο Σα βρίσκεται στην 7η θέση της σχετικής λίστας, η οποία περιλαμβάνει τους Γιαν Ομπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γιασίν Μπουνού (Σεβίλη), Ουνάι Σιμόν (Μπιλμπάο), Ααρον Ράμσντεϊλ (Αρσεναλ), Αλισον (Λίβερπουλ), Εντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Ντέιβιντ Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και τον Εντουαρντ Μεντί της Τσέλσι, που βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares