Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 17:21

Ιστορικό 6/6 στον δυσκολότερο όμιλο | Milan 1-2 Liverpool: Match Review

Η Liverpool βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Milan στο San Siro, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 2-1, ολοκληρώνοντας τον φετινό όμιλο του Champions League με 6 νίκες σε ισάριθμα ματς – Βασικός ο Κώστας Τσιμίκας, αγωνίστηκε όλο το 90λεπτο.

Επόμενο ματς για τους Reds, το Σάββατο (11/12) με την Aston Villa στο Anfield για την 16η αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool κατάφερε να μετατρέψει τον «όμιλο του θανάτου» σε υγιεινό περίπατο!

Οι Reds παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στο San Siro κόντρα στη Milan, βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τον Tomori, αλλά Salah και Origi σκόραραν και έδωσαν τη νίκη με 2-1 στη Liverpool στο φινάλε των ομίλων του Champions League.

6/6 για την ομάδα του Jurgen Klopp στον δυσκολότερο όμιλο φέτος στο Champions League, κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία άλλη αγγλική ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η Τελική βαθμολογία του 2ου ομίλου

  1. Liverpool 18
  2. Atletico Madrid 7
  3. Porto 5
  4. Milan 4

Ο Tomori αιφνιδιάσε τη Liverpool – Ο Salah επανέφερε την ισορροπία

Ο Klopp προχώρησε σε 8 αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Wolves το Σάββατo (4/12) για την Premier League, με τον Κώστα Τσιμίκα, μεταξύ άλλων, να ξεκινάει στο βασικό σχήμα και να αγωνίζεται όλο το 90λεπτο, προσθέτοντας ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση με τη Liverpool.

Οι Reds πήραν από το ξεκίνημα την πρωτοβουλία των κινήσεων και εκμεταλλεύτηκαν τους χώρους που έδινε η Milan, προσπαθώντας να απειλήσουν κυρίως από τα κόρνερ στα αριστερά του Τσιμίκα.

Δεν υπήρξε πάντως κάποια αξιοσημείωτη φάση στα πρώτα λεπτά, με τη Milan, ωστόσο, να ανοίγει το σκορ από μια στημένη φάση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Alisson, ο Βραζιλιάνος αιφνιδιάστηκε και από κοντά ο Tomori έκανε το 1-0 στο 29ο λεπτό.

Η απάντηση της Liverpool ήταν άμεση. Ο Oxlade-Chamberlain έκανε ωραία κίνηση έξω από την περιοχή, σούταρε, αλλά ο Maignan απέκρουσε, με τον Salah να ακολουθεί τη φάση και από κοντά να νικάει τον τερματοφύλακα της Milan για το 1-1 στο 36ο λεπτό.

Ο… legend Origi ξαναχτύπησε!

Η Liverpool συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο. Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν άργησε να βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 55ο λεπτό, ο Tomori έχασε την μπάλα στην άμυνα των Rossoneri, ο Mane έκανε το σουτ από τα αριστερά στην περιοχή, ο Maignan έδιωξε με το ένα χέρι, αλλά ο Origi με κεφαλιά σκόραρε και έκανε την ανατροπή για τους Reds (1-2). Δεύτερο συνεχόμενο ματς που σκοράρει ο Βέλγος, μετά το buzzer beater με τη Wolves.

Η Liverpool συνέχισε να κυριαρχεί στο γήπεδο, χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες, ενώ και η Milan είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Kessie αλλά τη σπατάλησε, κι έτσι η ομάδα του Stefano Pioli, στην επιστροφή της μετά από χρόνια στο Champions League, μένει εκτός Ευρώπης.

Οι συνθέσεις

AC Milan: Maignan; Kalulu (Florenzi 64′), Tomori, Romagnoli, Hernandez; Tonali (Saelemaekers 59′), Kessie, Krunic (Bakayoko 83′); Messias, Diaz (Bennacer 59′), Ibrahimovic

Liverpool: Alisson; Williams (Bradley 90+2′), Konate, Phillips, Tsimikas; Morton, Oxlade-Chamberlain, Minamino (Woltman 90+2′); Salah (Keita 64′), Origi (Fabinho 80′), Mane (Gomez 64′)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares