Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 22:19

Late drama μετά από καιρό | Wolves 0-1 Liverpool: Match Review

Ο Origi πέτυχε απίθανο buzzer beater στις καθυστερήσεις και έδωσε στη Liverpool μια σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Wolves στο Molineaux και βρίσκεται στη 2η θέση της Premier League.

Επόμενο ματς για τους Reds, την Τρίτη (7/12, 22:00) με τη Milan στο San Siro για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Jose Sa κρατούσε το μηδέν για τη Wolves με εξαιρετικές επεμβάσεις απέναντι στη Liverpool μέχρι το 94′, όταν ο Origi που μπήκε αλλαγή, σκόραρε και έδωσε σπουδαία νίκη στους Reds (1-0) στο Molineaux για την 15η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Klopp δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ο Jota κατάφερε να χάσει το… άχαστο, με τους Reds να προσπαθούν μέχρι τέλους να πετύχουν το γκολ της νίκης και να το βρίσκουν με τη χρυσή αλλαγή του Klopp, τον Origi, ο οποίος πέτυχε το χρυσό γκολ στο 94ο λεπτό.

Έτσι, οι Reds έφτασαν τους 34 βαθμούς αλλά δεν είναι στην πρώτη θέση, καθώς η Manchester City νίκησε τη Watford με 3-1 εκτός έδρας και βρίσκεται εκείνη στην κορυφή με 35 βαθμούς.

Δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο η Liverpool

Ο Klopp παρέταξε τη Liverpool με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα στο ματς με την Everton, με τον Κώστα Τσιμίκα να βρίσκεται στον πάγκο.

Οι Reds απέκτησαν αμέσως την κατοχή της μπάλας και έκλεισε από τα πρώτα λεπτά τη Wolves στα καρέ της, με την ομάδα του Bruno Lage να ισορροπεί την κατάσταση στη συνέχεια.

Οι παίκτες του Klopp επιχειρούσαν να πατήσουν στην περιοχή, αλλά οι «λύκοι» έκλειναν καλά την αμυντική τους γραμμή και δεν επέτρεπαν στους Reds να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Jose Sa.

Η Liverpool δημιούργησε την πρώτη της φάση στο 28ο λεπτό, με τον Thiago να βρίσκει ωραία τον Alexander-Arnold στα δεξιά της περιοχής, αλλά το σουτ του Άγγλου έφυγε ψηλά.

Οι Reds ανέβασαν στροφές μετά το πρώτο 25λεπτο και στο 31ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Ο Alexander-Arnold έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, βρίσκοντας τον Jota στη μικρή περιοχή, αλλά η κεφαλιά του Πορτογάλου πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Sa.

Αδιανόητη ευκαιρία του Jota – «Χρυσή» αλλαγή ο Origi, έφερε τα πάνω-κάτω στις καθυστερήσεις

Η Liverpool ανέβασε περισσότερο τον ρυθμό στο δεύτερο μέρος και απείλησε στο 51′ με τον Thiago, αλλά ο Sa απέκρουσε το πλασέ του Ισπανού, ενώ στο 60′ ο Jota έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Sa έκανε άστοχη έξοδο, ο Πορτογάλος πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με δύο παίκτες της Wolves να φυλάνε την εστία, έκανε το σουτ αλλά ο Coady (ένας από τους δύο που ήταν εκεί) απέκρουσε με το σώμα και έσωσε την ομάδα του.

Οι Reds συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να λυτρωθούν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Salah έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά στην περιοχή, έδωσε στον Origi (που μπήκε στο 67′) και ο Βέλγος νίκησε από κοντά τον Sa για το 0-1 που πανηγυρίστηκε έξαλλα.

Οι συνθέσεις

Wolves: Sa; Kilman, Coady, Saiss; Semedo, Dendoncker, Neves, Ait-Nouri (Hoever 90+2′); Traore (Trincao 89′), Hwang (Moutinho 79′), Jimenez

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson (Origi 67′), Thiago; Salah (Milner 90+5′), Mane, Jota (Oxlade-Chamberlain 81′)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares