Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 15:54

Γκιζελής: «Αγκαλιάζουμε την προσπάθεια του Ερμή Σχηματαρίου»

Αρωγός και υποστηρικτής της προσπάθειας που γίνεται στον Ερμή Σχηματαρίου από την ανδρική ομάδα, μέχρι την πρότυπη ακαδημία της οποίας την ευθύνη έχει ο Νίκος Οικονόμου, στέκεται η εταιρεία Gizelis Robotics.

«Η ανάπτυξη της εταιρείας μας είναι αποτέλεσμα Συλλογικής προσπάθειας. Πιστεύουμε στη δύναμη της ΟΜΑΔΑΣ. Δύναμη μας είναι το Ανθρώπινο κεφάλαιό μας. Η εταιρεία μας διαθέτει μια έμπειρη ομάδα μηχανικών και εξειδικευμένων αυτοματιστών, που αναπτύσσει διαρκώς νέα τεχνολογία αιχμής και δίνει λύσεις σε κάθε εξειδικευμένη ανάγκη της βιομηχανίας» υποστήριξε ο πρόεδρος της Gizelis Robotics Ευάγγελος Γκιζελής, αναφερόμενος στην στήριξη της προσπάθειας του Ερμή Σχηματαρίου και συμπλήρωσε: «Με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς και με αγάπη για την περιοχή που μας φιλοξενεί, η Gizelis Robotics αποφάσισε να στηρίξει τoν Γυμναστικό Σύλλογο Ερμή Σχηματαρίου. Με ιδιαίτερη χαρά η εταιρία μας αγκαλιάζει την προσπάθεια των νέων παιδιών που στελεχώνουν την ομάδα μπάσκετ του Ερμή, υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Νίκου Οικονόμου. Η Gizelis Robotics, ως ενεργός πολίτης, στέκεται δίπλα στην κοινωνία και στη νέα γενιά του Σχηματαρίου. Η διαρκής πρόοδός της είναι για εμάς η καλύτερη ανταμοιβή».

Η Gizelis Robotics δραστηριοποιείται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι της Βοιωτίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του βιομηχανικού ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, από τους παλαιότερους, εδραιωμένους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας λαμαρίνας, με εξαγωγές που ξεπερνούν πλέον το 80% της παραγωγής.

Σήμερα, η Gizelis Robotics είναι ο κορυφαίος Integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί την πιο σύγχρονη εταιρεία ρομποτικών λύσεων, προϊόντων και βιομηχανικών εφαρμογών στην Ελλάδα και παρέχει τόσο μοναδικές και κατ’ απαίτηση ρομποτικές λύσεις όσο και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην Ελληνική βιομηχανία και αγορές του εξωτερικού.

Η Gizelis Robotics ανήκει στις Τοp- 5 νεοσύστατες ρομποτικές εταιρείες του κόσμου για βιομηχανικές εφαρμογές, ανάμεσα σε περίπου 600 επιχειρήσεις. Η εταιρεία αναπτύσσει συνεργασίες και συμπράξεις με κορυφαίους κατασκευαστές, οργανισμούς και εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίως.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BANNER PAS NAXOU 2021

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares