Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 12:35

Πάρτι… πρόκρισης στο Dragao | Porto 1-5 Liverpool: Match Review

Η Liverpool διέλυσε με 5-1 την Porto στο Dragao για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, κάνοντας αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Επόμενο ματς για τους Reds, την Κυριακή (3/10, 18:30) με τη Manchester City στο Anfield για την 7η αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool πέρασε εμφατικά από την έδρα της Porto, επικρατώντας με το επιβλητικό 5-1 των Πορτογάλων για τη 2η αγωνιστική του Group B, κάνοντας το 2/2 στον όμιλο και βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή με 6 βαθμούς, ενώ η Atletico πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-1 στις καθυστερήσεις κόντρα στη Milan και ακολουθεί με 4 βαθμούς.

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Salah–Firmino, ένα γκολ ο Mane – Μείωσε προσωρινά ο Taremi για την Porto.

Η Βαθμολογία του Group B:

  1. Liverpool 6 β. (8-3)
  2. Atletico Madrid 4 β. (2-1)
  3. Porto 1 β. (1-5)
  4. Milan 0 β. (3-5)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική:

Τρίτη 19/10
Atletico Madrid-Liverpool (22:00)
Porto-Milan (22:00)

Δίκαιο προβάδισμα για τους Reds με Salah-Mane

Ο Klopp επέλεξε τον Milner για το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ο Alexander-Arnold είναι τραυματίας, ενώ στα αριστερά βρέθηκε ο Robertson, ενώ ο Κώστας Τσιμίκας ήταν στον πάγκο και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Η Liverpool ξεκίνησε… φουριόζα στο ματς και πήρε από νωρίς το προβάδισμα. Στο 18ο λεπτό, ο Jones έκανε το σουτ σουτ από αριστερά στην περιοχή, ο Costa απέκρουσε, αλλά ο Salah πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 0-1.

Ο τερματοφύλακας της Porto είχε καλή παρουσία στο πρώτο μέρος, παρά το γκολ που δέχτηκε. Ο Costa σταμάτησε τις προσπάθειες των Jota (26′), Jones (33′), Milner (35′), ενώ απέκρουσε εντυπωσιακά και το φάουλ του Henderson στο 43ο λεπτό.

Ωστόσο, η Liverpool κατάφερε να σκοράρει ξανά πριν την ανάπαυλα. Ο Milner έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η άμυνα των Πορτογάλων αδράνησε και ο Mane προ κενής εστίας έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 στο 45ο λεπτό.

Παράσταση για έναν ρόλο το δεύτερο ημίχρονο

Οι Reds κυριάρχησαν και στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα του Klopp να πετυχαίνει γρήγορα τρίτο γκολ, με τον Jones να βρίσκει τον αμαρκάριστο Salah, ο οποίος έκανε το 0-3 στο 60ό λεπτό.

Ο Jota απείλησε στο 64ο λεπτό, με το σουτ του Πορτογάλου να περνάει εκτός εστίας και στο 74ο λεπτό η Porto μείωσε σε 1-3 με την κεφαλιά του Taremi από την καρδιά της άμυνας της Liverpool.

Ωστόσο, η συνέχεια ανήκε στον Roberto Firmino, ο οποίος μπήκε στο 66ο λεπτό και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ.

Ο Βραζιλιάνος εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Costa και με μακρινό πλασέ σημείωσε το 1-4 στο 77ο λεπτό και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Jones έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε παίκτη της Porto και ο Firmino από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Οι συνθέσεις

Porto: Costa; Corona, Pepe, Marcano, Sanusi (Wendell 56′); Uribe (Vitinha 56′), Oliveira (Pepe 67′); Otavio (Vieira 14′), Diaz; Martinez (Grujic 46′), Taremi

Liverpool: Alisson; Milner (Gomez 65′), Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson (Oxlade-Chamberlain 73′), Jones; Salah (Firmino 65′), Mane (Minamino 65′), Jota (Origi 88′)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares