Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 00:33

Ο Λεβαντόφσκι διέλυσε τη θλιβερή Μπαρτσελόνα (0-3, vids)

Η Μπάγερν Μονάχου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (2 γκολ) πέρασε σαν... σίφουνας από το «Καμπ Νου», επικρατώντας με 3-0 της Μπαρτσελόνα για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που πέτυχε 2 γκολ, η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με 3-0 την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν (ο οποίος πραγματοποίησε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στον πάγκο της Μπάγερν) ήταν καταφανώς ανώτερη στο παιχνίδι και έκανε περίπατο στη Βαρκελώνη, με τον Πολωνό επιθετικό να πετυχαίνει δύο γκολ, φτάνοντας τα 10 γκολ σε 6 ματς φέτος και τα 75 συνολικά στη διοργάνωση σε 97 εμφανίσεις, ενώ ο Μίλερ είχε ανοίξει το σκορ με τυχερό τρόπο στο πρώτο ημίχρονο.

Από την άλλη, το σύνολο του Ρόνανλτ Κούμαν δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Νόιερ, στο πρώτο της παιχνίδι στη διοργάνωση χωρίς τον Λιονέλ Μέσι μετά από 17 χρόνια.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου έμεινε στο 0-0 με τη Ντιναμό Κιέβου. Έτσι, οι Βαυαροί προπορεύονται στον όμιλο με 3 βαθμούς.

Οι «μπλαουγκράνα» απείλησαν πρώτοι στο 15′, με το γυριστό σουτ του Ρομπέρτο να φεύγει ψηλά, ενώ η Μπάγερν απάντησε στις ευκαιρίες στο 19′, με τον Τερ Στέγκεν να σταματάει από κοντά τον Σανέ.

Οι Βαυαροί κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα λίγο αργότερα με έναν… τυχερό τρόπο. Ο Γκνάμπρι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Έρικ Γκαρσία και κατέληξε στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν για το 0-1 στο 34′.

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησε στο 50′ με τον Μπουσκέτς, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σανέ έχασε μεγάλη ευκαιρία για τη Μπάγερν, με τον Τερ Στέγκεν να διώχνει με εντυπωσιακή επέμβαση.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 56′ διπλασίασαν τα τέρματά τους, αυτή τη φορά με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Στο 56′ ο Μουσιάλα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, με τον Λεβαντόφσκι να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το 0-2 σε ανυπεράσπιστη εστία.

Ο Πολωνός επιθετικός απέδειξε ότι βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και σκόραρε ξανά στο παιχνίδι λίγο αργότερα. Ο Γκνάμπρι σημάδεψε το δοκάρι με σουτ μέσα από την περιοχή και στη συνέχεια ο Λεβαντόφσκι από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το τελικό 0-3 στο 85′.

Αυτό ήταν το 21 γκολ του στα 17 τελευταία ματς στο Champions League και συνολικά το 46ο τέρμα του μέσα στο 2021.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Άλμπα (74’Μπαλντέ), Πικέ, Αραούχο, Ερίκ Γκαρθία (66’Μινγκέθα), Σέρτζι Ρομπέρτο (59’Ντεμίρ), Πέδρι, Μπούσκετς (59’Γκάβι), Φ.Ντε Γιονγκ, Ντεπάι, Λ.Ντε Γιονγκ (66’Κοουτίνιο).

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ουπαμεκανό, Ζίλε (82’Στάνισιτς), Παβάρ (66’Ερναντές), Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Μουσιάλα (70’Γκνάμπρι), Μίλερ (82’Ζάμπιτσερ), Σανέ (82’Κομάν), Λεβαντόφσκι

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares