Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 17:22

Παναργειακός από τα παλιά

Το Αργος δεν είναι γνωστό μόνο... για την βόλτα στο γειτονικό Ναύπλιο, ούτε για τον Πανναυπλιακό (του Ταχτσίδη). Άλλωστε, υπάρχει και η σχετική αθλητική κόντρα, μεταξύ των ομάδων, με το Αργος να καμαρώνει για τον Παναργειακό.

2884471

Επιμέλεια ρεπορτάζ: Θοδωρής Λινάρδος

Το ένδοξο παρελθόν, το βροντερό παρών του κόσμου στην κερκίδα, οι παίκτες και οι προπονητές που βρέθηκαν στο ιστορικό σωματείο. Τη φανέλα της ομάδας έχουν φορέσει ο Γιώργος Δώνης, ο Ανδρέας Μπονόβας, ο Βασίλης Κούβαλης, ο Δημήτρης Καπετανόπουλος, ο Γιάννης Βονόρτας, ο Χριστόφορος (Μπλένταρ) Κόλα, ο Γκάμπριελ Λετιέρι, ο Μάριο Μπρέσκα, ο Γιάννης Χλωρός, ο Γιάννης Δουβίκας, ο Γιάννης Κατεμής, ο Πέτρος Κοντέων, ο Κώστας Μενδρινός, ο Ματθαίος Μαρουκάκης, με τυχαία σειρά και θέση, αλλά και οι τερματοφύλακες Νίκος Κωστάκης, Ευγένιος Πηνιώτης και Σωκράτης Κοψαχείλης.

kola rizoupoli antipalos

download

Και ακόμη οι: Γιάννης Μανώλης, Σπύρος Φίλης, Δημήτρης Μπατάκος, Ντα Σίλβα, Σάββας Καπαγερίδης, Ηλίας Κουλιανόπουλος, Δημήτρης Θώδης Δημήτρης, Παντελής Κολιάκος. Από τον πάγκο της ομάδας πέρασαν ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο Γιάννης Κυράστας, ο Χρήστος Αρχοντίδης, ο Νίκος Καρούλιας, ο Νίκος Γαβριηλίδης, ο Στάθης Σταθόπουλος, ο Νίκος Κόβης, ο Νίκος Αλέφαντος, ο Λουτσιάνο και άλλοι σημαντικοί ποδοσφαιράνθρωποι, κάποιοι εκ των οποίων δεν είναι ανάμεσά μας.

panargiakos retro

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares