Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 19:33

Ενα Dating app…. αλλά για ποδοσφαιριστές

MAN

Ο Ρενέ Άντλερ, πρώην τερματοφύλακας της Bayer Leverkusen, ίδρυσε μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα για νέους παίκτες που θέλουν να ενταχθούν σε κάποιο σύλλογο. Μία εφαρμογή που λειτουργεί στα πρότυπα ενός dating app και βοηθάει παίκτες να κλείσουν μια καλή μεταγραφή απειλώντας την παντοδυναμία των ατζέντηδων.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι σύλλογοι σε όλη την Ευρώπη, προσπαθούν να ενισχύσουν τις ομάδες τους για την επόμενη σεζόν οργανώνοντας «προσφορές» για τους νέους παίκτες - με προτάσεις για μεταγραφές, δανεισμούς και συμβόλαια. Έτσι λοιπόν, δημιουργήθηκε η εφαρμογή «11TransFair» η οποία έχει σχεδιαστεί για να έχουν οι ποδοσφαιριστές καλύτερο έλεγχο για το επαγγελματικό μέλλον τους.

Ο Άντλερ έχει παρομοιάσει την εφαρμογή ‘’ 11TransFair ‘’ με δημοφιλές app που είναι παγκοσμίως γνωστό στον κόσμο για chat και γνωριμίες.

«Είναι προφανές ότι οι παίκτες θέλουν να φροντίσουν όλο και περισσότερο τις δικές τους ανησυχίες και δεν θέλουν πλέον να εξαρτώνται πλήρως απο ένα συμβόλαιο. Το αποκαλώ ένα dating app για παίκτες και συλλόγους». 

Ο Άντλερ θεωρεί πως κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μπορεί να γίνει κορυφαίος όπως ο Ντε Μπρόινε και να φτάσει στο σημείο να διαπραγματεύεται ο ίδιος για τον εαυτό του και να μην εξαρτάται από κάποιον μάνατζερ. 

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι αρκετά εύκολη και εύχρηστη καθώς μπορεί να την κατεβάσει οποιοσδήποτε έχει ενεργό συμβόλαιο με κάποια ομάδα, να εισάγει το μισθό που επιθυμεί να επιλέξει τα τέσσερα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του από τα 20 που του προσφέρει η εφαρμογή. Για αρχή, θα λειτουργεί για τις τέσσερις κορυφαίες κατηγορίες της Γερμανίας αλλά υπάρχει επιθυμία να... εξαπλωθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Όλα πλέον θα εξαρτηθούν από τους ίδιους τους παίκτες και τι επιλογές θα κάνουν για το καλό της καριέρας τους.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares