Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 11:39

Η Formula 1 στις Κυκλάδες: Ο Russell στη Σαντορίνη και ο Leclerc στη Μύκονο

Δύο από τους καλύτερους νέους οδηγούς της Formula 1, βρίσκονται αυτές τις ημέρες στις Κυκλάδες για διακοπές. Βλέπετε, το «τσίρκο» που λέει κι ένας φίλος έχει διάλειμμα τριών εβδομάδων μετά από όσα είδαμε στην Ουγγαρία (νίκη Esteban Ocon και ακύρωση του Sebastian Vettel ως δεύτερου) περιμένουμε τον αγώνα του Βελγίου στις 27-29 Αυγούστου. Κι έως τότε;

Διακοπές.. Και επανάληψη των καλοκαιρινών τους διακοπών του 2019, κάνουν οι Charles Leclerc (Ferrari) και George Russell (Williams) που βρίσκονται σε Μύκονο και Σαντορίνη αντίστοιχα…

Ο Μονεγάσκος το 2019 είχε έρθει μόνος του και έκανε βόλτες με …γουρούνα στο «νησί των ανέμων» διαδεχόμενος τον πρωταθλητή Lewis Hamilton που είχε βρεθεί στη Μύκονο τη διετία 2017 – 18… Μόνο που φέτος ο 23χρονος οδηγός έχει μαζί του και την φίλη του Charlotte Sine.

 

Και ο Russell; Επίσης για δεύτερη φορά στην Ελλάδα. Το είχε κάνει και το 2019 αλλά τώρα υπάρχει μία μικρή διαφορά. Έντονη η φημολογία για την επόμενη ημέρα της καριέρας του, που ίσως τον βρει στην Mercedes.

Και ο Άγγλος οδηγός απαντώντας στις φήμες – κάνοντας ένα διάλειμμα από το τάβλι και με πλάτη στην Οία – δηλώνει «Δεν έχω μιλήσει ακόμη για αυτό (με τον Toto Wolff). Ωστόσο, δε θέλω να περάσουν πολλοί μήνες για το συμβόλαιο μου. Προτιμώ να διευθετείται γρήγορα. Αυτή ήταν πάντα η νοοτροπία μου. Είμαι επικεντρωμένος στο σήμερα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχω κάτι σίγουρο πριν από το τέλος της καλοκαιρινής διακοπής. Νομίζω ότι όλοι θέλουμε ένα ωραίο καλοκαιρινό διάλειμμα, χωρίς ταλαιπωρία με συμβόλαια. Ξέρω ότι το κάνω και δίνει σε όλους λίγη διαύγεια. Θα δούμε πραγματικά τι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες».

 

 

 

Υπομονή λοιπόν μερικές ακόμη ημέρες και όλα θα είναι ξεκάθαρα για όλους

Πηγή: naxospress.gr | Με πληροφορίες από τη σελίδα autoblog.gr  

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares