Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 13:08

Και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στη Νάξο

Τι θέλαμε και το μελετούσαμε.. . Χθες σας αναφέραμε ότι ο προπονητής του μπασκετικού Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπαρζώκας, είναι στη Νάξο... Τον είδε φίλος της ιστοσελίδας να έχει απλώσει το κορμί του (σ.σ. δεν είναι και κοντός ε;) σε ξαπλώστρα σε γνωστή επιχείρηση της Πλάκας... Και είχαμε αναφέρει " Η αλήθεια είναι ότι η Νάξος αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και μάλιστα τα αδέλφια Αγγελόπουλοι τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται συχνά πυκνά αυτή τη περίοδο στη Νάξο. Και δεν αποκλείεται να τους δούμε και φέτος σε κάποιες από τις γνωστές επιχειρήσεις εστίασης του νησιού".

Ε και "πριν αλέκτορα φωνήσαι", να και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Φίλος της ιστοσελίδας τον "συνέλαβε" μαζί με την παρέα του, σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Νάξου, το Musique Cafe όπου απόλαυσε ένα υπέροχο γεύμα.. .Μην ξεχνάμε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση ( bar restaurant) είναι από τα πλέον γνωστά στην Αθήνα, ενώ η επιστροφή του ουσιαστικά στη Νάξο πριν από τρία χρόνια έφερε και την "φήμη" του εδώ, με αποτέλεσμα να δούμε στις καρέκλες του εκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά και άλλους λιγότερους επώνυμους της πολιτικής και οικονομικής σκηνής της Ελλάδα.

Με όπλο δε την καταπληκτική θέα που έχει σε συνδυασμό με την υπέροχη μουσική και το καταπληκτικό μενού, λογικό είναι να το επιλέγουν όλο και περισσότεροι στο χώρο... Μην ξεχνάμε ότι τα τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας αποτελούν το σήμα κατατεθέν του εστιατορίου..

Και ελπίζουμε ότι σύντομα θα δούμε και τον Γιώργο Αγγελόπουλο που επίσης λατρεύει τη γαστρονομία της Νάξου με τακτικές επισκέψεις στο παρελθόν...

68829738 2381494588611490 3142696861190586368 n 0

Πηγή: naxospress.gr 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares