Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 20:20

Απολαμβάνει τις διακοπές του στη Νάξο ο Γιώργος Μπαρζώκας

Από την Πορταριά στη Νάξο.. .Ο λόγος για τον προπονητή του μπασκετικού Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρζώκα, ο οποίος εντοπίστηκε στη παραλία της Πλάκας να απολαμβάνει σήμερα το απόγευμα (01/08) τα κρυστάλλινα νερά των Κυκλάδων..

Πριν από μερικές ημέρες βρίσκονταν στην πανέμορφη Πορταριά όπου πήρε μέρος στο καμπ "Skills Development & Evaluation Camp 2021”, όπου μαζί με προπονητές που έχουν εμπειρία από το αμερικανικό και ευρωπαϊκό πρωτάθλλημα αξιολόγησε αθλητές-τριες 12 έως 18 ετών από όλη την Ελλάδα σε ένα επταήμερο προπόνησης, αξιολόγησης και καθοδήγησης για τη βελτίωση των αθλητικών και μπασκετικών τους δεξιοτήτων τους

Και ο Μπαρζώκας πήρε το δρόμο για τις Κυκλάδες.. Η αλήθεια είναι ότι η Νάξος αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και μάλιστα τα αδέλφια Αγγελόπουλοι τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται συχνά πυκνά αυτή τη περίοδο στη Νάξο. Και δεν αποκλείεται να τους δούμε και φέτος σε κάποιες από τις γνωστές επιχειρήσεις εστίασης του νησιού.

Μην ξεχνάμε ότι τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (σ.σ. επέστρεψε και στην μεγάλη κατηγορία μετά από δύο χρόνια απουσίας) οπότε δεν αποκλείται να δούμε Μπαρζώκα και αδελφούς Αγγελόπουλους σε κάποιο τραπέζι να μιλάνε απολαμβάνοντας τα πανέμορφα πιάτα της Ναξιώτικης κουζίνας για το μέλλον του Ολυμπιακού..

Πηγή: naxospress.gr 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares