Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 11:35

Έπεσαν οι υπογραφές με Μιχάλη Πολυτάρχου και ανακοινώνεται από ΑΕ Ψυχικού

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Αθλητικής Ένωσης Ψυχικού απομένει για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Μιχάλη Πολυτάρχου που θα φοράει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο την “κυανοκίτρινη” φανέλα της ομάδας των βορείων προαστίων.

Όπως είχε αναφέρει στο δημοσίευμά του το “SportCyclades” την περασμένη Τρίτη 27 Ιουλίου ο Ναξιώτης γκαρντ …μετακομίζει από τα δυτικά προάστια και την ομάδα του Αιγάλεω σε σωματείο του βόρειου τομέα Αθηνών, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα του συλλόγου. Παρότι γνωρίζαμε εξ αρχής που θα συνεχίσει ο έμπειρος αθλητής την καριέρα του, σεβαστήκαμε την επιθυμία τόσο του ίδιου του παίκτη, όσο και του Ψυχικού να μην το δημοσιεύσουμε.

Πλέον τα πράγματα όμως πήραν τον δρόμο τους, αφού ο Πολυτάρχου υπέγραψε το Σάββατο 31 Ιουλίου το συμφωνητικό με τη νέα του ομάδα και ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την πρωτεύουσα. Και γιατί λέμε ετοιμάζει βαλίτσες; Ο πρώην μεγάλος άσος της ΑΕΚ, του Περιστερίου και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νάξο όπου και θα παραμείνει στο νησί της Αριάδνης μέχρι την Δευτέρα 16 Αυγούστου.Δύο ημέρες αργότερα, στις 18, ξεκινάει η προετοιμασία με το Ψυχικό και θα πρέπει να αφήσει τις όμορφες παραλίες του κυκλαδίτικου νησιού και το τένις για να πιάσει δουλειά κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Ρεμεντέλα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares