Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 17:41

«Άκυρο» του Μανωλά για την ΑΕΚ Β' λόγω Νάξου

Ο Μελισσανίδης του ζήτησε να αναλάβει την ΑΕΚ Β', αλλά ο Στέλιος Μανωλάς απάντησε αρνητικά και η Ένωση ψάχνει να βρει άλλη λύση.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της Β’ ομάδας της, εκτός από της πρώτης, η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Superleague 2 από τη νέα σεζόν. Στην Ένωση μπορεί να βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών για να στελεχώσουν το ρόστερ, όμως αυτό που «καίει» προς το παρόν είναι ο προπονητής.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει βρει τεχνικό για τη δεύτερη ομάδα των κιτρινόμαυρων, παρά το γεγονός ότι πλησίασε έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Στέλιο Μανωλά, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να προσεγγίζουν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Β’ ομάδας.

Ωστόσο, η απάντηση που έλαβαν στην ΑΕΚ ήταν αρνητική από τον Στέλιο Μανωλά, με τον πρώην παίκτη της Ένωσης να επικαλείται προσωπικούς λόγους. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως ο Μανωλάς, που εκτός από παίκτης-σημαία της ΑΕΚ έχει διατελέσει και προπονητής κατά το παρελθόν, έχει μείνει εκτός ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια και ασχολείται επαγγελματικά σε Νάξο και Αθήνα.

Εφόσον, λοιπόν ο Μανωλάς έριξε «άκυρο» σε Μελισσανίδη και ΑΕΚ, πλέον οι άνθρωποι του συλλόγου είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν αλλού για προπονητή, με τον χρόνο παράλληλα να αρχίζει να πιέζει, αφού μέχρι τον Αύγουστο όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, θα πρέπει να έχει βρεθεί και προπονητής, αλλά το κυριότερο να έχει στελεχωθεί και το ρόστερ.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ κοιτάζει για περιπτώσεις ανάλογες με του Μανωλά, ανθρώπους δηλαδή που έχουν υπάρξει στους κιτρινόμαυρους και διαθέτουν εμπειρία για να αναλάβουν την Β’ ομάδα της Ένωσης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares