Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 21:17

Πρόκριση με «πεντάρα» για την Ισπανία

Η Ισπανία πέρασε θριαμβευτικά στη φάση των «16» του EURO 2020, συντρίβοντας με 5-0 τη Σλοβακία και διώχνοντας το άγχος που είχε δημιουργηθεί από τις προηγούμενες προβληματικές εμφανίσεις της.

Μέχρι το 30΄ όλα έδειχναν ότι οι «φούριας ρόχας» θα βίωναν ακόμα μια εφιαλτική εμπειρία, αγγίζοντας το χείλος της καταστροφής. Κάθε προσπάθειά τους έβρισκε στο «τείχος» Ντουμπράβκα, ακόμα και στο πέναλτι που κέρδισε ο Κόκε από τον Χρομάντα στο 12΄.

Ο γκολκίπερ της Νιούκαστλ απέκρουσε την εκτέλεση του Μοράτα και η Ισπανία έχασε 5ο συνεχόμενο πέναλτι, ρεκόρ στην ιστορία της.

Όμως στο 30΄ από σοβαρό λάθος του Πέκαρικ, ο Σαράμπια σούταρε έξω από την περιοχή. Η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, πήρε ύψος και άρχισε να κατεβαίνει απρόβλεπτα. Ο Ντουμπράβκα προσπάθησε να την πετάξει πάνω από το δοκάρι, δεν έκανε σωστό υπολογισμό και «κάρφωσε» με το δεξί του χέρι τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Σλοβάκοι προσπάθησαν να συνέλθουν, όμως ήλθε και το δεύτερο γκολ στο χειρότερο χρονικό σημείο και τους «εξόντωσε». Στο 45+3΄ από σέντρα του Μορένο ο Λαπόρτ πέτυχε το 2-0 με το πρώτο τέρμα του στη «Λα Ρόχα».

Το υπόλοιπο του αγώνα ήταν τυπική διαδικασία. Στο 56΄ ο Σαράμπια με πλασέ από ασίστ του Ζόρντι Άλμπα πέτυχε το τρίτο γκολ. Ο Φεράν Τόρες σημείωσε το 4-0 στο 67΄ στην πρώτη του επαφή μετά την είσοδό του και ο Κούτσκα έβαλε τον επίλογο μιας θλιβερής ημέρας για την Εθνική του ομάδα, με άλλο ένα αυτογκολ στο 71΄.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares