Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 21:31

Ανοιχτοί λογαριασμοί για Κροατία και Τσεχία

Η Τσεχία ήρθε ισόπαλη (1-1) με την Κροατία για τη 2η αγωνιστική και παρέμεινε στην κορυφή του 4ου ομίλου με 4 βαθμούς, με τους Κροάτες να παραμένουν στην 3η θέση με έναν βαθμό.

Κροατία και Τσεχία έμειναν στο 1-1 για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Euro 2020, με τους Τσέχους να παραμένουν στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς ενώ οι Κροάτες πήραν τον πρώτο τους βαθμό και βρίσκονται στην 3η θέση.

Η ομάδα του Σίλχαβι πήρε το προβάδισμα στο 37′ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σικ, ενώ η Κροατία ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και ισοφάρισε με τον Πέρισιτς στο 47′.

Οι Τσέχοι ξεκίνησαν δυναμικά στο παιχνίδι, είχαν την κατοχή και απείλησαν πρώτοι στο 4′ με τον Σούτσεκ να πιάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά. Η Κροατία προσπάθησε να ισορροπήσει την κατάσταση και απάντησε στο 23′ με τον Πέρισιτς να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Βάτσλικ μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Η ομάδα του Ντάλιτς ανέβασε την απόδοσή της, ανέκτησε την κατοχή της μπάλας, αλλά οι Τσέχοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα.

Ο Λόβρεν βρήκε με τον αγκώνα τον Σικ. ο οποίος μάτωσε και έπεσε στο έδαφος στο 33′. Στη συνέχεια ο διαιτητής ειδοποιήθηκε από το VAR να τσεκάρει τη φάση για πέναλτι και δύο λεπτά αργότερα έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Σικ να εκτελεί εύστοχα για το 0-1 πετυχαίνοντας το 3ο του γκολ στη διοργάνωση.

Οι Κροάτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και έχασαν δύο ευκαιρίες για την ισοφάριση με τον Ρέμπιτς (39′) και Κράμαριτς (44′).

Οι παίκτες του Ντάλιτς έκαναν δυνατό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος και έφερε το ματς στα ίσα στο 47′, με τον Πέρισιτς να μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά και με δυνατό σουτ νίκησε τον Βάλτσικ για το 1-1. Οι Τσέχοι απείλησαν στο 52′ με τον Σούτσεκ, ωστόσο στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός, με την επόμενη φάση να καταγράφεται στο 72′ με το σουτ του Βλάσιτς να περνάει ψηλά.

Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος, με την Τσεχία να βγαίνει κερδισμένη από την ισοπαλία, ενώ η Κροατία βρίσκεται στην 3η θέση και την τελευταία αγωνιστική θα ψάξει τη νίκη απέναντι στη Σκωτία (22/6).

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς,Βρσάλικο, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Βίντα, Κόβατσιτς (88’ Μπρόζοβιτς), Πέρισιτς, Μόντριτς, Ρέμπιτς (46’ Πέτκοβιτς), Μπρέκαλο (46’ Ιβάνουσετς), Κράμαριτς

Τσεχία (Γιάροσλαβ Σιλχαβί): Βάτσλικ, Τσελούστκα, Τσουφάλ, Κάλας, Ντάριντα (87’ Μπαράκ), Χόλες (63’ Κραλ), Μάσοπουστ (63’ Χλόζεκ), Σούτσεκ, Μπορίλ, Γιάνκτο (74’ Σέβτσικ), Σικ (74’ Κρμέντσικ)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares