Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 22:07

Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση για το Βέλγιο

Με την υπογραφή του Κέβιν Ντε Μπρόινε που σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ, το Βέλγιο έκανε την ανατροπή και επικράτησε με σκορ 1-2 της Δανίας που είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο.

Έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κέβιν Ντε Μπρόινε που σημείωσε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ, το Βέλγιο επικράτησε με σκορ 1-2 της Δανίας ολοκληρώνοντας μια μεγάλη ανατροπή, αφού οι Σκανδιναβοί είχαν προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, δίνοντας την ευκαιρία στον Τοργκάν Αζάρ με ασίστ να ισοφαρίσει σε 1-1 το γκολ του Πόουλσεν από το 2′, ενώ στη συνέχεια με δικό του γκολ έγραψε το 1-2.

Έτσι οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνεται πως εξασφάλισαν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Euro, αφού ο μόνος τρόπος να μείνουν εκτός είναι από ένα… τρελό σενάριο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με έναν φρενήρη ρυθμό, αφού η Δανία μπήκε αποφασισμένη να αιφνιδιάσει τους Βέλγους από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Κάτι που κατάφερε πλήρως. Το κόλπο έπιασε και η πίεση ανάγκασε τον Ντεναγιέρ να κάνει λάθος πάσα σε κρίσιμο σημείο, με τον Πόουλσεν να βρίσκεται σε θέση βολής, γράφοντας το 1-0 μόλις στο 2′. Με τον επιθετικό της Λειψίας να σημειώνει το δεύτερο γρηγορότερο γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γιούλμαντ, δεν άφησε το… πόδι από το πόδι από το γκάζι, με τους «κόκκινους διαβόλους» να τα έχουν χαμένα, από τις συνεχόμενες επιθέσεις των Σκανδιναβών. Στη συνέχεια η αναμέτρηση έχασε τον ρυθμό της, το Βέλγιο δεν μπορούσε να απειλήσει και οι Δανοί έλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0 να παραμένει, από το 2ο λεπτό και το τέρμα του Πόουλσεν.

Η είσοδος του Κέβιν Ντε Μπρόινε έδωσε μεγάλη ώθηση στο Βέλγιο και έτσι στο 55΄ ο Λουκάκου βρήκε τον μέσο της Σίτι, εκείνος με μια προσποίηση απέφυγε δύο αντιπάλους, δίνοντας έτοιμο γκολ στον Τοργκάν Αζάρ που έγραψε το 1-1. Οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ δεν σταμάτησαν εκεί και ένα τέταρτο μετά, ο ίδιος δέχθηκε την πάσα του Εντέν Αζάρ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Η Δανία έβγαλε αντίδραση από το 85′ και μετά, έχοντας τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, εκ των οποίων και ένα δοκάρι με τον Μπρέιθγουεϊτ, αλλά δεν μπόρεσε να βρει ξανά τον τρόπο για να σκοράρει και να ισοφαρίσει το παιχνίδι.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares