Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 22:54

Περιζήτητος ο Μιχάλης Πολυτάρχου, επίσημη πρόταση από τον Τρίτωνα

«Μήλον της έριδος» φαίνεται πως θα αποτελέσει και φέτος το καλοκαίρι για αρκετές ομάδες ο Μιχάλης Πολυτάρχου.

Ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος σε λίγες ημέρες (23/6) κλείνει τα 38 του έτη μπορεί να γεμίζει τις μπαταρίες του το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νάξο, ωστόσο αρκετοί μνηστήρες είναι εκείνοι που επιθυμούν να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τους.

Ήδη έχει γίνει προσέγγιση από αρκετές ομάδες της Β’ και της Γ’ εθνικής κατηγορίας, όμως, η προτεραιότητα του Ναξιώτη γκαρντ για φέτος είναι η Α2, ή ακόμη και ενδεχόμενο από ομάδα της Basket League κατηγορίας.

Και μπορεί η Α2 να έχει δρόμο ακόμη για να ολοκληρωθεί, καθώς παίζονται τα play off όπου οι δύο πρώτοι θα πάρουν τα εισιτήρια για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, ωστόσο μία ομάδα που δεν κατάφερε να προκριθεί στα play off προσέγγισε τον πρώην άσο της ΑΕΚ, του Περιστερίου και του Ηρακλή.

Ο λόγος για τον Τρίτωνα. Η ομάδα των Σεπολίων που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών κατέλαβε την 10η θέση και δεν μπήκε στα play off της πρώτης οκτάδας κι έτσι για αυτήν τελείωσε το πρωτάθλημα πριν από δύο εβδομάδες.

Η πρόταση που έχει στα χέρια του ο «Τσίου», όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι πολύ καλοί του φίλοι στο νησί της Αριάδνης, θεωρείται πολύ καλή, ωστόσο εκείνος φαίνεται πως δεν βιάζεται να πάρει την απόφασή του.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares